EESTEC a dat startul inscrierilor pentru Soft Skills AcademyAm dat startul inscrierilor pentru evenimentul Soft Skills Academy!

In acest an, training session-urile se axeaza atat pe dezvoltarea personala, cat si pe cea profesionala.

Deoarece adaptabilitatea reprezinta una dintre cele mai importante si cautate abilitati soft, anul acesta ne-am adaptat si noi!

Evenimentul se va desfasura in mediul online astfel esti la un click distanta de o saptamana gratuita in care vei avea parte de traininguri organizate in 2 module: Personal & Career Development alaturi de un Case study prin care se urmareste punerea in practica a cunostintelor acumulate. Printre temele abordate in acest an se numara: public speaking, time management, strategic thinking, emotional intelligence, creative thinking, dar si altele, pe care le poti vedea accesand: https://ssa.eestec.ro.

De asemenea, ultima zi a evenimentului va fi una de tip Open Day, unde reprezentantii companiilor, dar si alti invitati vor impartasi din experientele lor, tinand discursuri pe tema antreprenoriatului. Iar pe langa toate astea, mai sunt si premii?! Da!

Cand va avea loc? 7-13 septembrie 2020

Unde va avea loc? Zoom

Cum te inscrii? Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe https://ssa.eestec.ro pana pe 31.08.2020. Nimic mai simplu!
 

Va recomandam si:

Kindred Group clasat pe locul 2 dupa All-Index

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI