Design your future career at Top Talents Romania Connected


Cum crezi ca va arata job-ului viitorului peste 5 ani? Dar peste 10? Ce domenii crezi ca se vor schimba si ce domenii crezi ca vor persista de-a lungul timpului? Si, cel mai important, cum te vezi pe tine, ca angajat, peste acesti ani?

Aceste intrebari ni le-am pus si noi si ne-am gandit ca mai multe minti vin cu raspunsuri mai bune decat una singura, astfel ca te invitam sa descoperim impreuna raspunsurile la Top Talents Romania Connected – cel mai mare eveniment online dedicat tinerilor cu potential! De asemenea, avem vesti grozave pentru tine! Atat datorita contextului actual, cat si a evolutiei tehnologiei si lumii inconjuratoare, tema celei de-a 13-a editie a evenimentului va fi Design Your Career for the Future of Work!


Pe 18 si 19 noiembrie vei avea sansa de a discuta cu speakeri internationali, manageri de la companii de top din Romania, reprezentanti ai acestor companii, precum si cu alti tineri talentati care se afla in cautare de job-uri entry-level, internship-uri sau programe de management-trainee.


Pentru a-ti dezvalui putin despre subiectele pe care le vom aborda, dar si despre opinia noastra in ceea ce priveste intrebarile de mai sus, iata top 5 dintre competentele viitorului care cu siguranta se fac remarcate la un viitor candidat:
 
  • Novel & adaptive thinking;
  • Emotional intelligence;
  • Virtual collaboration;
  • Computational thinking;
  • Complex problem solving.

Cu siguranta mai sunt multe de aflat, asadar nu trebuie sa ratezi evenimentul de anul acesta! Direct de la tine de acasa, te poti intalni cu companiile participante si invitatii nostri!

Alatura-te comunitatii Top Talents pentru a duce traditia mai departe!

 
   

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”