Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna iunie



Inceputul verii vine cu o multime de programe de internship, trainee, stagii de practica sau joburi entry-level dedicate studentilor si proaspat absolventilor in cautare de noi provocari! Daca iti doresti ca vara ta sa fie diferita, alege un program care sa-ti schimbe viitorul si care sa-ti transforme profesia intr-o cariera de succes. Nu mai sta pe ganduri si alege oportunitatea care ti se potriveste. Vara aceasta, fa din pasiune, cariera!

Descopera lista programelor la care poti aplica in aceasta perioada:

Accenture recruteaza tineri talentati si pasionati care sa isi doresc o cariera prin intermediul careia sa transforme organizatii si comunitati din intreaga lume: 


Bosch Romania este in cautare de studenti dornici sa evolueze intr-o companie multinationala si care sunt dornici sa se alature echipelor din Cluj si din Blaj:

Daca ai experienta profesionala de pana la 2 ani si esti in cautarea unui program in HR sau Finance, descopera oportunitatile oferite de British American Tobacco:

La Cegedim fiecare zi incepe cu « un grand sourire » si se incheie cu « une grande satisfaction »! Isi doresc colegi care sa se simta bine la ei, sa fie productivi, capabili sa tina pasul cu exigentele clientilor si care sa fie motivati sa se dezvolte personal si profesional in cadrul companiei:
 

Continental isi mareste echipa din Timisoara si recruteaza tineri dornici sa isi construiasca o cariera intr-una dintre cele mai dorite companii la nivel national: 

Daca ai studii in domeniile Financiar sau Marketing, oportunitatile oferite de Danone ti se potrivesc numai bine:
  ENGIE Traineeship Program este pentru tine, student in ultimul an, absolvent sau masterand, dornic sa experimentezi, sa inveti si sa te dezvolti intr-un domeniu dinamic, cel al energiei:
 

Cauti o noua provocare? La EY poți gasi intotdeauna un rol care te va ajuta sa cresti si sa inveti. Alatura-te si lasa experienta EY Express sa te modeleze intr-un profesionist:

Esti pregatit sa explorezi o lume plina de oportunitati? Atunci Leadership Experience Acceleration Program (LEAP) din cadrul Harman International Romania este potrivit pentru tine:

IBM Client Innovation Center Central & Eastern Europe (CEE) isi mareste echipa si cauta interni care sa se alature acesteia:

Daca esti tanar, talentat si cauti o cariera in care joci un rol semnificativ in milioane de vieti, alatura-te ING International Talent Program:

JTI are disponibile programe de internship dedicate studentilor ce isi doresc ca in vacanta de vara, pe perioada a 3 luni, sa acumuleze experienta practica:

Kaufland iti propune o serie de programe potrivite pentru cresterea ta profesionala si pentru alinierea obiectivelor pentru un viitor de succes:

Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare:
 
Programul Microsoft Aspire pregatit de Microsoft ofera sansa studentilor de a-si incepe cariera in liderul mondial din domeniul tehnologiei, dar si de a invata de la una dintre cele mai bune companii din industrie: 
 
Efectuarea unui stagiu platit la P&G este modalitatea de a afla mai multe despre companie, dar si de a investi mai mult timp in dezvoltarea ta:
  Descopera oportunitatile extraordinare oferite de PwC Romania care te ajuta sa te conectezi cu ceilalti si sa cresti intr-un mediu de lucru profesionist: 
   
Ursus Breweries cauta colegi  dornici sa li se alature in departamentele Comercial si Financiar din Bucuresti: ​​​​
 
Spune DA provocarii de a avea o vara altfel! Pune pe primul loc cariera si dezvoltarea ta profesionala si alege din lista oportunitatilor disponibile pe hipo.ro. Vara aceasta, fa din pasiune, cariera!
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania