Kaufland anunta peste 250 locuri de munca disponibile in intreaga tara

Pentru a-i sprijini pe cei care sunt in cautarea unui loc de munca stabil in aceasta perioada, Kaufland Romania anunta peste 250 de posturi disponibile.

Posturile sunt deschise in București, dar și in alte orașe din tara, precum Iași, Craiova, Constanta, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Calarași, Botoșani, Turda, Sfantu Gheorghe, Moreni, Radauti etc.

Disponibile la nivelul intregii companii, posturile ofera oportunitati pentru toate palierele de experienta, de la trainee și pana la manager, și vizeaza atat magazinele (lucrator comercial, șef de raion, manager proiect instalatii frigorifice etc.), centrele logistice (tehnician automatizari, lacatuș mecanic, electrician, analist SAP etc.), cat și birourile centrale (in Departamentele Procurari, Resurse Umane, Vanzari, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.).

In București, peste 200 de locuri de munca sunt disponibile in cadrul celor doua noi magazine pe care Kaufland le va deschide pana in luna iunie – pe str. Energeticienilor nr. 13-15 și pe str. Theodor Pallady nr. 51.

In ultima luna și jumatate (26.02 – 10.04), peste 8.000 de romani au aplicat pentru un post la Kaufland.

Printre avantajele oferite se numara:
  • Salarii atractive: venitul brut minim lunar in companie este de 3.650 lei, valabil de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim pe economie din Romania.
  • Creșterile salariale au loc anual;
  • Acces la o lista constant actualizata de beneficii, de la dezvoltare profesionala și pana la servicii suplimentare pentru o viata sanatoasa și echilibrata;
  • Program de lucru flexibil;
  • Un loc de munca stabil și oportunitatea de a fi parte dintr-o echipa responsabila.
Toate posturile deschise se afla pe www.cariere.kaufland.ro, unde cei interesati pot aplica direct online. Compania pune la dispozitie și numarul de telefon 021 9132, pentru mai multe detalii despre posturi sau suport tehnic pentru aplicarea online pe platforma Kaufland. In aceasta perioada, interviurile au loc prin telefon sau platforme video online, pentru siguranta candidatilor și a echipelor de recrutare.

Kaufland este alaturi de angajatii sai cu tot sprijinul, astfel ca, inca de la inceputul lunii martie 2020 a instituit masuri de preventie prompte pentru protejarea acestora, care au fost constant suplimentate cu cea mai mare responsabilitate, conform evolutiei situatiei și a recomandarilor autoritatilor.

De asemenea, compania a oferit un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale și a introdus plata imediata a orelor suplimentare efectuate in aceasta perioada, conform criteriilor interne.

Printre masurile de preventie din magazine se numara: asigurarea echipamentelor de protectie pentru colegi (manuși de unica folosinta, maști, și dupa caz, viziere), informare cu privire la regulile de preventie, acces la o linie telefonica speciala pentru informarea corecta și completa a colegilor, dotarea magazinelor cu dezinfectant de maini, dezinfectarea frecventa a spatiilor comune și a obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de siguranta de minim 2 metri și a geamurilor de protectie la casele de marcat, reducerea aglomerarii prin permiterea accesului in magazin in grupuri restranse, amplasarea covoarelor pentru dezinfectare la intrare in unele magazine și derularea unei campanii de responsabilizare a clientilor vizand regulile de siguranta.

Peste 15.000 de romani lucreaza, in medie, la Kaufland Romania, companie care, datorita grijii fata de angajati, se mandrește cu titlul de Angajator de Top in Romania pentru al cincilea an, respectiv Angajator de Top in Europa pentru al doilea an – certificari internationale acordate de o organizatie independenta - Top Employers Institute din Olanda.

 

Va recomandam si:

Kindred Group clasat pe locul 2 dupa All-Index

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI