Career Guide – un must read pentru tinerii la începutul cariereiTe apropii de finalizarea studiilor sau doar ce le-ai finalizat și vrei să îți începi cariera, însă nu știi de unde să o apuci, iar calea spre jobul visat pare neclară? Află că nu este cazul să te îngrijorezi, cu toții am trăit aceste sentimente. 😊

Plecând de la acest insight și fiind în contact permanent cu cei mai mari angajatori din România, Hipo.ro acordă consiliere tinerilor la început de carieră prin intermediul NextGen Career Guide, publicație bianuală distribuită ediția aceasta exclusiv în online. Motivele pentru care trebuie neapărat să răsfoiești paginile ghidului sunt multiple și ți le vom explica cu drag în continuare.
 

Descoperi care sunt companiile ce recrutează tineri în anul 2020

Kaufland România, JTI, Deloitte și alți 18 de angajatori de renume își prezintă programele de internship și trainee, alături de beneficiile și cerințele acestora. De asemenea, ai ocazia să afli mai multe despre angajatorii preferați și cultura organizațională a acestora. Astfel, intrând puțin în culisele marilor angajatori, îți poți face o idee despre locul unde ți-ai putea atinge potențialul maxim.
 

Afli care sunt domeniile în care angajatorii au active programele de internship și trainee

Fie că vorbim despre programe de internship, management trainee sau programe dedicate comunității highpotential, angajatorii au deschise mai multe oportunități în domenii diverse anul acesta. Câteva dintre domeniile cel mai des întâlnite sunt finanțe-contabilitate, vânzări, marketing, inginerie și IT, însă te invităm să răsfoiești ghidul pentru a-ți face o idee mai clară despre oportunitățile de interes.
 

Descoperi cele mai atractive companii prin lentila Generației Z

Catalyst Solutions a desfășurat în perioada februarie-martie 2020, la nivel național, un studiu în rândul a 1300 de studenți și proaspăt absolvenți cu studii superioare. Din acesta, am reușit să extragem pentru tine cele mai atractive companii angajatoare din punctul de vedere al noii generații, numite și Generația Z. Poți afla mai multe din paginile 18-19.
 

Last but not least, afli tips & tricks despre 6 aspecte esențiale la începutul carierei

Care sunt skill-urile care îți cresc șansele de a fi recrutat în 2020

Afli diferențele dintre internship, trainee și stagiile de practică

Realizezi cum să depășești barierele din calea spre primul job

Ești în prima ta zi la job. Cum poți face o bună impresie colegilor?

Ești deja intern și îți dorești să rămâi în cotinuare în echipă, ce e de făcut?

Regăsești sfaturi despre cum să îți găsești job chiar dacă stai închis în casă.
 

Ce mai aștepți? Descarcă Career Guide de aici și începe să faci planuri pentru noua ta carieră! 

Va recomandam si:

Kindred Group clasat pe locul 2 dupa All-Index

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI