Descopera cele mai importante skill-uri pentru cariera ta viitoare



Orice eveniment de succes este urmat de un after event. Ce ai zice daca ti-am spune ca acum ai ocazia sa participi la un after event altfel decat cele la care ai participat pana acum? Webinarul Skills of the Future este ocazia de a reuni comunitatea Top Talents Romania, alaturi de alti tineri de top la un after event Top Talents online!

Ne adaptam noului trend, astfel ca anul acesta ne dam intalire cu totii pe 7 mai, incepand cu ora 11:00, printr-un Panel Discussions Webinar!

Asa cum spune si numele webinarului, tematica de anul acesta va fi Skills of the Future, așa ca te sfatuim sa pregatesti inca dinainte intrebarile pentru speakerii prezenți! Cu siguranta ei vor fi pregatiti cu sfaturi utile si insighturi valoroase!

Te intrebi cu cine vei putea discuta in cadrul webinarului? Companii de top din Romania au acceptat invitatia de a intra in contact direct cu participantii nostri: BRD, Bosch, Coca-Cola HBC, JTI, KPMG, Philips, Ursus, Vodafone.

De ce sa participi? Noi am facut top 3 motive:

  • intri in contact direct cu reprezentantii companiilor de top;
  • comunici pe chat-ul online cu speakerii prezenti, astfel ca primesti raspunsuri la toate intrebarile; la sfarsitul webinarului cu siguranta vei pleca cu si mai multa voie buna, optimism si incredere in abilitatile tale care te recomanda pentru viitoarea cariera;
  • poti sa ajungi pe short list-urile companiilor participante, scurtand astfel procesul de recrutare si fiind cu un pas mai aproape de o cariera de succes, indiferent de domeniul in care vrei sa te dezvolti!

Tu de ce vrei sa participi?

Iata si cateva tips&tricks care cu siguranta iti vor fi utile:

  • Pentru a participa la webinar, ai nevoie de: link-ul de acces pe care il vei primi pe mail, un laptop/tableta/telefon, un notepad daca vrei sa-ti iei notite, o conexiune foarte buna la internet si sa folosesti browserul Chrome atunci cand intri pe webinar.
  • Pasii pentru a intra in webinar: aplici la webinar aici -> primesti mail de confirmare -> primesti link-ul de inregistrare si de acces la webinar cu o zi inainte -> in ziua webinarului te logezi utilizand link-ul de access primit pe mail la ora stabilita
  • Tu doar asculti, vizionezi webinarul si adresezi intrebari speakerilor in chat-ul online. Acestia vor raspunde la toate curiozitatile tale, fiind singurii care au acces la microfon si video.


Te asteptam la after event-ul Top Talents Romania pentru a face impreuna primii pasi catre viitoarea ta cariera!
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania