Experienteaza fara griji dupa absolvire cu GraduatE.ON



GraduatE.ON is more than ON…it’s ON fire

Am dat start celei de-a 15-a ediții a programului pentru absolvenți, GraduatE.ON!

Cel mai probabil ai auzit È™i tu despre GraduatE.ON. Da, e acel program tare despre care i-ai auzit vorbind probabil È™i pe colegii tăi, dedicat absolvenÈ›ilor talentaÈ›i. Nouă ne place să ne mândrim cu el pentru că, trebuie să îÈ›i spunem, odată ajunÈ™i la noi în companie, ei devin un fel de super putere a noastră È™i investim în ei de mai bine de 14 ani.

În tot acest timp, în care toÈ›i am învățat unii de la ceilalÈ›i, s-au angajat la noi peste 140 de tineri absolvenÈ›i, dintre care aproximativ 80% È™i-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei È™i mai mult de jumătate au ajuns pe poziÈ›ii de specialiÈ™ti È™i de coordonare. De ce? E simplu! Pentru că ne-a plăcut de ei È™i lor de noi. Și au rămas!

Povestea fiecăruia dintre ei este aparte și te asigurăm că merită să o afli.

Uite, de exemplu Daniel Pascale, unul dintre cei mai noi tineri din program, pe toată perioada facultății È™i-a pus întrebarea ”eu ce fac când termin studiile?” È™i probabil mulÈ›i dintre voi aveÈ›i acelaÈ™i gând. Daniel È™i-a făcut curaj să aplice pe poziÈ›ia de inginer în urmă cu aproape 2 ani, iar acum, trăieÈ™te experienÈ›a vieÈ›ii lui, alături de oameni minunaÈ›i, care lucrează cu pasiune la schimbarea mobilității în România. How cool is that? Fii È™i tu ca el È™i permite ”acelui telefon” care aÈ™teaptă să sune să îÈ›i schimbe viaÈ›a, cum i s-a întâmplat È™i lui. Dar mai multe te lăsăm să afli citind interviul cu el.




Un alt trainee care È™i-a început drumul în compania noastră tot prin programul GraduatE.ON este Ramona Borda, care ne-a spus că pentru ea E.ON a fost tot timpul ceva wow, la care a aspirat demult, iar când i s-a ivit oportunitea de a face parte din acest program È™i-a zis că nu trebuie să o rateze.

Acum, ne spune cu mândrie cât de mult a evoluat în tot acest timp È™i că, dacă ar fi să o ia de la capăt, ar face exact acelaÈ™i lucru. PorneÈ™te È™i tu în aventura care-È›i va defini traseul carierei, fără să mai stai pe gânduri! Ramona a profitat È™i iată, cine ar fi spus că direct de pe băncile facultății va ajunge să aibă unul dintre cele mai faine joburi într-una din cele mai bine văzute companii din România?!



Dacă È›i-am stârnit curiozitatea, intră pe pagina oficială a programului È™i află povestea din spatele experienÈ›ei GraduatE.ON È™i a altori tineri talentaÈ›i care acum fac parte din compania noastră.

În programul pentru absolvenÈ›i GraduatE.ON este vorba despre experimentare fără griji, activități diverse, o mulÈ›ime de oameni interesanÈ›i È™i mereu ceva nou de explorat. AÈ™adar, monotonia nu va face parte din agenda ta din companie. Ce mai... merită trăită din plin această experiență!



Dacă deja GraduatE.ON È›i-a făcut cu ochiul, trebuie să È™tii că în acest an căutăm:
  • studenÈ›i în an terminal, licență sau master
  • în domeniul tehnic sau economic
  • cu rezultate foarte bune, cu interese È™i activități extra-curriculare (voluntariat, organizaÈ›ii studenÈ›eÈ™ti, sesiuni de comunicări È™tiinÈ›ifice)
  • cunoÈ™tinÈ›e bune de limba engleză
  • cu disponibilitatea de a călători È™i de a efectua stagii în diferite oraÈ™e din È›ară.

Te gândeÈ™ti să aplici? Trebuie să È™tii că procesul de aplicare este unul foarte simplu:
  1. Accesezi platforma de recrutare
  2. ÎÈ›i creezi un cont
  3. Parcurgi întrebările de departajare
  4. Încarci CV-ul

Posturile disponibile sunt:

Inginer                    Economist    

În fiecare an ne asigurăm că ai totul pregătit pentru a-È›i putea începe cea mai frumoasă aventură la care È™tim că ai visat de ceva timp:
  • Un job cu toate beneficiile pe care le are un angajat E.ON
  • Stagii diverse pentru a experimenta È™i a vedea care este locul în care te potriveÈ™ti cel mai bine
  • Mentori unul È™i unul, care sunt la fiecare pas alături de tine în tot acest proces
Avem un scop È™i ne dorim să-l ducem la bun sfârÈ™it de fiecare dată, iar acela este de a te ajuta să îÈ›i găseÈ™ti locul cel mai bun în carieră È™i în E.ON. Noi vrem ca oamenii să îÈ™i creeze jobul, sau dacă acel job există deja, să-l găsească în locul È™i la momentul potrivit.

Aplică acum È™i fă primul pas! Dacă e ”perfect match”, îÈ›i spunem de pe acum bun venit în lumea energiei 😊
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI