Cel mai mare targ de cariera acum si la Craiova



Pentru ca 2020 ne-a surprins pe toti stabilind obiective care mai de care mai marete pentru acest an si noi ne-am propus sa crestem impactul proiectelor noastre.

De aceea, va anuntam cu incantare ca Angajatori de TOP -  cel mai mare targ de cariera din tara vine cu mult entuziasm si oportunitati din toate domeniile la Craiova. Da, ai citit bine, cel mai asteptat eveniment al anului vine in 2020 si la Craiova pe 7 Noiembrie la Teatrul National Craiova.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a profita la maxim de aceasta premiera si de oportunitatile pregatite de noi in cadrul targului este sa urmaresti pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate acestea, iar in final sa vizitezi  Angajatori de TOP Craiova unde vei afla despre toate locurile de munca puse la bataie de companiile partenere.

Cum te inscrii la Angajatori de TOP Craiova?

1. Completeaza acest formular -> FORMULAR DE INSCRIERE.

Pentru ca venim pentru prima oara la Craiova, vrem inainte de toate, sa te cunoastem.

Formularul nu este nici complicat si nici lung. Dupa calculele noastre nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde sa il completezi cu datele tale de contact (nume, prenume, email) si cateva dintre domeniile de care esti interesat sau in care vrei sa lucrezi (ex: marketing, vanzari, retail).

 
 
 
2. Dupa ce completezi formularul vei primi un mail din partea noastra pentru a-ti confirma inscrierea.

Te incurajam sa apesi pe link-ul de confirmare din mail pentru a ti se genera automat CV Barcode doar cu datele tale de contact in baza caruia vei putea participa la eveniment si vei aplica la joburile de care esti interesat. Atfel, nu va trebui sa astepti un timp indelungat la intrare pentru a-ti valida inscrierea si a intra in posesia CV-ului Barcode. Dupa ce vei apasa pe link-ul de confirmare ti se va crea automat cont pe hipo.ro, daca nu ai unul deja.

*Daca nu gasesti mailul in inbox, verifica si in spam, iar daca nu este nici acolo, contacteaza-ne la suport@hipo.ro.

*Daca ai deja cont pe hipo, procesul de inscriere va continua cu contul tau deja existent.
 
 
 
 
3. Dupa ce apesi pe link-ul de confirmare vei fi redirectionat catre pagina MyHipo, unde iti poti completa CV-ul si ulterior descarca in format Barcode. Cu ajutorul acestuia vei putea aplica la locurile de munca deschise in cadrul targului.

Platforma noastra iti permite sa adaugi toate informatiile care consideri ca ar demonstra angajatorului ca esti omul potrivit: experienta de munca trecuta si responsabilitatile avute, calitati, abilitati, pregatiri suplimentare, studii absolvite etc.

4. Descarca CV-ul Barcode pe telefon si pregateste-te de cel mai mare targ de cariera din tara care iti ofera sansa sa iti gasesti locul de munca ce iti va oferi stabilitatea de care ai nevoie.

CV-urile generate de platforma noastra au in coltul din dreapta sus un cod de bare care poate fi scanat, in felul acesta vei scapa de grija de a-ti printa CV-ul. Atunci cand vrei sa aplici la o pozitie deschisa in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, tot ce trebuie sa faci este sa arati angajatorilor CV-ul cu cod de bare, iar acestia il vor scana. Astfel, intri in baza lor de date, iar cand ii vei aduce imbunatatiri, schimbarile vor aparea automat si acestora.
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Craiova!

 

Va recomandam si:

Angajatori de TOP - cea mai buna sansa sa te angajezi in Craiova

ULTIMELE JOBURI