LEC - Grupe noi pentru cursurile de Java, Excel, PHP si HTML


In perioada 4 - 10 noiembrie vor incepe grupe noi pentru urmatoarele cursuri:

Curs Durata Nr Grupe noi Detalii
Java fundamentels 10 sapt 3 Vezi detalii
Java advanced 8 sapt 1 Vezi detalii
Initiere in PHP 8 sapt 2 Vezi detalii
Excel for business 6 sapt 1 Vezi detalii
HTML, CSS si Javascript 8 sapt 1 Vezi detalii

 

Despre Line Education Center

LEC reprezinta un proiect care a luat nastere ca un raspuns firesc la nevoia de a exista un punct de intalnire intre profesionisti din domeniul de software development si cei care isi doresc sa invete sau sa isi imbunatateasca cunostintele. Sloganul LEC - "Focus On Essentials" - ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate. Am eliminat componentele cu utilitate redusa care se gasesc in multe forme de instruire, lasand doar aspectele care sunt utile si practice.

 

Avantajele cursurilor oferite de Line Education Center

O parte din avatajele oferite de Line Education Center sunt:

- consideram ca cea mai buna metoda de instruire este learning by doing, din acest motiv sesiunile de training se desfasoara sub forma unor workshopuri in care se realizeaza aplicatii practice. In cadrul workshopurilor exista si scurte prezentari de teorie insa tot timpul acestea sunt exemplificate prin practica.

- grupele nu depasesc nicioadata mai mult de 10 cursanti. In acest fel trainerul se poate concentra asupra fiecarui cursant in parte si fiecare participant are calculatorul propriu la care lucreaza.

- jobul zilnic al tuturor instructorilor din cadrul Line Education Center este strans legat de ceea ce predau. Nu credem ca poti preda ceva atat timp cat nu ai suficenta experienta practica in domeniul respectiv.

- sediul LEC este situat central si usor accesibil la doar cinci minute de mers pe jos de la Piata Romana sau Piata Victoriei.

- elevii si studentii beneficiaza de reduceri.

 

 

Inscrieri cursuri

Pentru inscrieri, completati formularul de pe site www.leconline.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant LEC pentru a vi se comunica numarul de locuri libere in grupa selectata si detaliile finale. Contravaloare cursului se poate achita in orice zilnic intre orele 17.00 – 20.00 la sediul LEC. Data limita pentru inscrieri este 31 octombrie.

ATENTIE: procesul de inscriere este complet, si locul in grupa este rezervat, doar dupa ce a fost achitata suma echivalenta cursului.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta fie telefonic la 0721.476.268 sau 0767.007.827 fie pe mail la adresa office@leconline.ro.

 

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?