5 tipologii de colegi pe care le poti intalni la petrecerea de Craciun a companiei

It’s the most wonderful time of the year! Ah, luna decembrie sau luna aceea in care efectiv numeri zilele pana la concediu. Pana acum probabil ai primit deja invitatia la petrecerea de Craciun a companiei, ai aflat tematica, locatia si astepti cu nerabdare momentul in care vei petrece alaturi de colegii tai.

Noi ne-am gandit la cateva tipologii de oameni la petrecerea de Craciun pe care poate le vei recunoaste si tu la colegii tai.

Grinch-ul


 

E colegul ala care nu are nici macar un strop de spirit al Craciunului. Nu este fan Secret Santa sau impodobit bradul din birou, dar vine la party pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp alaturi de voi. In fond, el nu suporta Craciunul, dar isi adora colegii.

Cum il recunosti? E singurul care nu respecta tematica petrecerii.

Workaholic-ul


 

Cand toti cei din jurul lui danseaza si se simt bine, el isi verifica mail-ul sau il vezi tastand de zor pe telefon. Sau si mai rau, in timpul petrecerii vine sa te intrebe de KPI-urile de la actualul proiect la care lucrati.

Desigur este in regula sa iti placa ceea ce faci, dar la cat de des se vorbeste in ultima vreme despre work-life balance nu ar strica sa incerce cateva astfel de practici.

Cum il recunosti? Telefonul este o extensie a mainii sale si nu e niciodata pe ringul de dans.
 

The Party Animal


 

Colegul care aduce voia buna si da startul la dans. Este cel care le da tuturor de baut si care nu sta nicio secunda singur. Este ca un uragan al socializarii.

Cum il recunosti? Este in centrul ringului de dans si are cele mai cool miscari.
 

Petrecaretul surpriza

 

 

Este colegul la care nici nu te asteptai sa vina la petrecere, ce sa mai zicem de miscarile de dans pe care le are. De obicei este genul care vorbeste putin sau deloc in timpul sedintelor din birou.

Se pare insa ca la petreceri isi deschide aripile si se lasa purtat de muzica si de atmosfera.

Cum il recunosti? E imposibil sa nu il observi. Plus ca vei auzi “L-ai vazut pe X?” de la toti cei din jurul tau.
 

Dansatorul


 

E colegul ala care nu simte deloc ritmul muzicii, dar asta nu il impiedica sa isi etaleze cele mai unice abilitati in ale dansului. De la miscari clasice disco din anii ’80 la miscari proprii, inventate de sine insusi.

Cum il recunosti? Daca observi un cerc de oameni pe ringul de dans inseamna ca in mijloc il vei gasi pe colegul tau dansator. Nu stii daca cei din jurul lui incearca sa se fereasca de el din teama de a nu fi loviti sau pur si simplu sunt socati de miscarile pe care le vad.

Stii cum se zice familia si colegii de munca nu ti poti alege, asa ca mai bine ii accepti asa cum sunt.

Tu la ce alte tipologii te poti gandi?

Poate ti-ar placea sa citesti si:


 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI