Fa primul pas in banking alaturi de BRD

ANGAJAM JUNIOR BANKER!

Viitorul tau ca profesionist in banking incepe aici! In mod oficial, pe cartea ta de vizita va scrie Administrator Operatiuni Curente. Va fi primul tau pas in BRD.

Ce stii tu deja sa faci se potriveste cu ce cautam noi. Iar ce nu stii, invatam impreuna.
 

Aplica aici
 

BRD e mai mult decat un loc de munca, e o comunitate in care te poti implica, astfel incat sa faci lumea sa mearga inainte. Investim in programe din domeniul culturii, educatiei si sportului, care cresc o noua generatie de creatori si aduc valoare pe termen lung.

Suntem convinsi ca ceea ce stii tu sa faci este ceea ce cautam noi si cu siguranta avem multe de invatat de la tine, asa cum si tu vei avea de la noi!
 

Fa primul pas spre cariera ta in banking, iar pe urmatorii te va ajuta noua ta echipa sa ii faci! Si daca nu esti inca hotarat pe ce drum sa o apuci, BRD te asteapta cu o gama variata de domenii de expertiza, precum cel commercial, finante-riskuri, IT, marketing, project management, etc.

Care vor fi resposabilitatile tale?

Nu iti face griji, nu este nimic complicat,va trebui doar sa fii plin de raspundere si motivatie pentru clientii nostri si echipa din care vei face parte!
 

Iata si cateva dintre beneficiile cu care te asteptam in echipa noastra:

  • perfectionare in ibanking;
  • dobandirea unor bune tehnici de vanzare;
  • excelenta in primirea clientilor.

Iar daca noi nu te-am convins inca pe deplin, ii vom lasa pe viitorii tai colegi sa o faca si sa iti arate cum sa te pregatesti mai bine pentru viitorul tau job. Ce zici despre un video CV?

 


 

Fa primul pas spre cariera ta in banking!

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”