Play your journey with ASER!
Asociatia Studentilor Economisti din Romania te invita sa iei parte la cea mai autentica experienta din studentia ta. In perioada 30 septembrie - 13 octombrie, da start calatoriei ce te poate duce spre momente de neuitat, alaturi de tineri dedicati si entuziasti.

In calatoria ASER vei putea sa te aventurezi printre cele mai cautate domenii precum: Marketing, PR, Logistics&Finance, HR, Sales si sa descoperi ce înseamnă Organisational Culture, Leadership, Dezvoltare Strategica, Project Managment si Event Planning. Acesta este locul unde iti vei da seama ce iti place sa faci si sa cladesti cele mai cool proiecte si evenimente din mediul economic studentesc.

Experienta ASER va fi insotita de numeroase oportunitati din partea companiilor partenere si persoanelor influente din vaste domenii de activitate. ASER este locul unde iti poti trai studentia asa cum vrei tu. Alaturi de prietenii pe care ti-i vei face, vei adauga o multime de momente unforgettable in cutia aminitirilor.

Daca vrei sa iei parte la cea mai fresh calatorie din studentie, ai ajuns in locul potrivit! Adauga ceva mai mult dinamism parcursului tau si hai sa te avanti intr-o calatorie in stil ASERist! Inscrie-te pana pe data de 13 octombrie si daruieste-i studentiei tale un plus de valoare prin curaj si entuziasm: https://bit.ly/2oJGRbJ

Urmareste paginile de Facebook si Instagram ASER. Aici vei afla mai multe detalii despre ce inseamnă #ASERexperience.

Asociatia Studentilor Economiști din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Participă la evenimentul virtual Fast Forward – Human Centric Design

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI