Vino la Orasul Joburilor - Angajatori de TOP




Fiecare planificare a unei calatorii incepe la fel: te uiti ca destinatia sa nu fie nici prea departe, nici prea aproape, intri pe minim 3 blog-uri cu titlul: “Chestii de facut in ...”, iti pregatesti un plan bine structurat, lasi putin loc si pentru imprevizibil, cauti un punct culminant al calatoriei si restul activitatilor graviteaza in jurul lui.
 

Totusi, te-ai gandit vreodata ca ar putea exista un loc in care surprizele sunt la tot pasul, in care poti fi autentic, in care descoperirea si calatoria sunt punctul culminant si care poate contribui la identificarea traiectoriei tale profesionale si personale?
 

Orasul Joburilor, Angajatori de TOP isi redeschide portile pentru turistii ce cauta o destinatie unica si o calatorie personalizata ce-i va purta pe culmile carierelor lor. Un adevarat punct de plecare pentru un parcurs plin de aventuri, Orasul Joburilor este la indemana oricarei tipologii de aventurier (incepator - student, proaspat absolvent; experimentat- entry și middle level; avansat - senior). Ai 2 zile in care poti desena harta catre jobul mult dorit si in care poti explora fiecare cartier (IT&C, Vanzari, Retail, Automotive, Finance&Banking, Inginerie, FMCG, Marketing&Comunicare etc) ajutat de ghizii prezenti la fiecare atractie turistica care iti vor descifra putin cate putin drumul catre o cariera potrivita.

 

Daca iti doresti sa ai parte de o asemenea experienta, tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi Orasul Joburilor in una din perioadele urmatoare:

 

 
 
  • Angajatori de TOP Virtual – 4-24 Noiembrie – Hipo.ro
 

Inca nu esti convins sa treci Orasul Joburilor pe lista destinatiilor must? Uite cateva motive in plus:

 

  • 200 de atractii turistice menite sa-ti prezinte 9000 de destinatii care pot ascunde parcursul tau profesionial potrivit. Zeci de Centre Educationale, Workshop-uri de cariera, TechTalks te vor ghida in acest voiaj si iti vor oferi noi perspective.

 

  • Fiecare interactiune directa cu ghizii atractiilor turistice iti ofera oportunitatea de a contura mai bine si mai rapid un viitor itinerariu profesional; timpul pe care il investeai in research pentru jobul potrivit, dar si pentru a trece prin perioada recrutarii si a sustine un interviu se diminueaza cosiderabil. Discutiile cu acestia, atmosfera relaxanta si friendly din oras, dorinta ta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat de catre locatari.

 

  • Indrumatorii pusi la dispozitie de Orasul Joburilor sunt gata mereu sa te ajute. Acesti specialisti HR sunt aici sa iti ofere indicatii referitoare la obiectivul si scopul calatoriei, dar si sa identifice abilitatile ce te recomanda sa fii un adevarat aventurier. Acesti indrumatori pot fi gasiti la atractia turistica CV Experts, iar sansa de a avea un parcurs armonios va fi mai mare daca alegi sa petreci putin timp si in prezenta lor.

 

  • Deoarece un explorator nu sta niciodata intr-un loc foarte mult timp, vizita in Orașul Joburilor te pregateste pentru urmatoarea aventura printr-o tombolă ce oferă 3 vouchere eMAG in valoare de 1000 RON! Mai multe detalii aici.

 

Ai ce iti trebuie pentru a fi un adevarat aventurier?

 

Indiferent cat de light iti place sa calatoresti, exista un minim de obiecte pe care nu tre sa le uiti acasa si care pot face calatoria catre o cariera de succes mult mai placuta. In imaginea de mai jos poti observa un mic starter pack al Aventurierului de Succes in 2020:

 

*Profilul candidatului*

 

Orașul Joburilor devine cea mai de interes provocare pentru orice turist dornic de o experienta diferita.

 

Te asteptam cu bratele deschise la:

 

Angajatori de TOP Timisoara – 18-19 Octombrie – Centrul Regional de Afaceri Timisoara

 

Angajatori de TOP Bucuresti – 25-26 Octombrie – Sala Palatului

 

 

Vino la Angajatori de Top! Exploreaza Orasul Joburilor!

 

Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI