Upgrade your career towards a sales role


 
      In ciuda stereotipurilor obisnuite precum vanzatorul de masini enervant, o cariera in domeniul vanzarilor face parte din categoria meseriilor „de traditie”. Zeci de profesionisti in vanzari, dintr-o varietate de industrii, ajuta consumatorii sa ia decizii importante si complicate de cumparare, oferindu-le informatiile de care au nevoie.
 
      Cu alte cuvinte, profesionistii in vanzari construiesc puntea care leaga consumatorii de bunuri si servicii. Desigur ca o cariera in vanzari nu este potrivita pentru toata lumea, la fel cum nu tuturor li se potriveste un job in acest domeniu. Iata de ce:
 
  • „The front line”
Fun fact: uneori, oamenii de vanzari mai sunt denumiti si „soldatii unei companii”. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei tin legatura cu mai importante active ale unei companii, si anume clientii. Fiind atat de apropiati de client, le ofera un punct de vedere unic si un avantaj fata de ceilalti angajati.
Gandeste-te unde vrei sa ajunga cariera ta si intreaba-te daca o experienta face-to-face cu clientii va reprezenta un avantaj pentru tine.
 
  • Relatia cu oamenii
Profesionstii in vanzari lucreaza cu toate timpurile de persoane. Spre exemplu, de dimineata poti avea o discutie cu o persoana impunatoare, iar la pranz sa te intalnesti cu o persoana introvertita. Ca sa ai succes, va trebui sa stii cum sa te descurci in ambele situatii si sa ai influenta asupra tuturor tipurilor de oameni. Cu alte cuvinte, poti deprinde abilitati de a fi confortabil in interactiunea cu orice tip de persoana, ceea ce va reprezenta un avantaj imens pe parcursul carierei tale.
 
  • Invatare continua
Una dintre cele mai bune parti ale unei cariere in vanzari este aceea ca nicio zi nu seamana cu cealalta si mereu ai posibilitatea de a invata ceva nou. O zi poate implica research-ul pentru clientii noi, intalnirea cu cei vechi, cultivarea relatiilor deja existente cu acestia sau crearea unei strategii de crestere a vanzarilor. Asadar, acesta este un job cu activitati variate si rareori plictisitoare.
 
Te-ai gandi cum ar fi sa lucrezi pentru compania pentru care "chiar merita sa vinzi?" ADP Romania iti propune o pozitie de B2B Sales Consultant, dedicata atat proaspat absolventilor cat si celor experimentati in domeniu ce se afla in cautare de noi experiente.

Daca esti interesat de o cariera in vanzari sau relatii cu clientii si vorbesti franceza, echipa te asteapta cu:
• un program de training oferit celor noi veniti in domeniu
• oportunitati de crestere pe plan profesional in cadrul celei mai bine cotate companii de vanzari
• un mediu de lucru international alaturi de peste 100 de organizatii partenere
• spatii diverse de dezvoltarea a abilitatilor de comunicare in limbi straine.
 
Daca si tu crezi in puterea comunicarii si a relatiilor dintre oameni si doresti sa faci o cariera din asta, atunci te invit sa citesti mai multe detalii si sa aplici aici.
 

Va recomandam si:

Competitia ACCA pentru studenti si masteranzi. Descopera premiile oferite

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI