Cum poate arata cariera ta in Coca-Cola HBC Romania



Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala pentru care cel mai important ingredient este reprezentat de oamenii ce o alcatuiesc. Inainte de a-ti povesti despre rolurile pentru care acestia recruteaza, haide sa aflam ce face din Coca-Cola HBC Romania cel mai dorit angajator din FMCG.

 

Cultura organizationala

Ceea ce defineste Coca-Cola HBC este o cultura organizationala bazata pe valori precum integritate, spirit de echipa, excelenta, orientare catre client, dezvoltare personala si invatare continua, care se pot observa in comportamente de zi cu zi din cadrul echipelor.

Eforturile de dezvoltare profesionala sunt constante si se desfasoara dupa principiul Growth mindset – oricine isi doreste poate invata, poate evolua si va gasi in organizatie oportunitatile potrivite pentru asta.

 

Coca-Cola HBC Romania recruteaza Business Developeri la nivel national

Vara aceasta, organizatia isi mareste echipa de Vanzari si recruteaza Business Developeri in mai multe orase din tara. Acest rol este unul cheie in cadrul companiei si te invitam sa afli din video-ul de mai jos cum arata o zi de lucru pentru echipa in care ti-ai putea defasura activitatea:

 


 
 

Daca esti deschis, motivat, dinamic, si iti doresti sa te implici cat mai mult pentru a te dezvolta si a progresa, Coca-Cola HBC iti ofera contextul potrivit pentru evolutia ta profesionala, avand o echipa de capabilitati dedicata.

Ca Business Developer vei descoperi ca nicio zi nu seamana cu cealalta, iar provocarile intalnite iti vor aduce experiente-cheie pentru cresterea ta profesionala.
 


Am nevoie de experienta sau anumite abilitati speciale pentru aceasta pozitie?

Experienta nu este necesara pentru a te alatura echipei, insa constituie un avantaj. Mai mult decat experienta, orientarea catre rezultate si catre client, agilitatea si dorinta de dezvoltare si invatare sunt „ingredientele” necesare pentru o cariera de succes la Coca-Cola HBC Romania.

 

Tips & Tricks pentru procesul de selectie

Autenticitatea este un aspect apreciat in acest proces, deci te incurajam sa fii tu insuti si sa iti scoti la lumina abilitatile reale. Seriozitatea si implicarea de care dai dovada pot fi, de asemenea, puncte forte care te vor ajuta sa ajungi pe lista scurta.

De asemenea, procesul de selectie in sine nu este unul dificil. Platforma de testare utilizata este prietenoasa, jocul de rol este creativ, iar interviurile cu echipa de Vanzari presupun discutii deschise si informale.

 

Cum aplic?

De acum este mai simplu sa aplici pentru pozitia de Business Developer.
Acceseaza link-ul pentru aplicare aici, alege pozitia din orasul tau de interes si apasa butonul de aplicare.




 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI