Dare to Speak te invita sa-ti faci vocea auzita si anul acesta

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) aduce in prim plan cea de-a IV-a editie a proiectului Dare to Speak. Prin acest proiect, SiSC incureajeaza studentii sa se autodepaseasca si sa treaca peste teama de a vorbi in public.

Dare to Speak este un proiect care isi propune sa aduca in fata tinerilor patru speakeri care sa le prezinte cele mai de succes metode pentru un discurs reusit. Proiectul se va desfasura pe parcusul a patru zile si va avea loc la centrul Education Point, fiecare zi avand la baza cate o tematica diferita, precum:

Smart Talks (7 mai) – Prin care ne dorim ca studentii sa invete sa construiasca discursuri cat mai bine structurate, cu un impact semnificativ asupra publicului.

Trust your body (9 mai)- Este dedicat participantilor ce doresc sa isi dezvolte si latura limbajului non-verbal, intrucat mai mult de jumatate din mesaj este transmis cu ajutorul gesturilor, mimicii si a posturii.

Stand-up for that (14 mai)- Le ofera participantilor sansa de a invata cum sa capteze si sa mentina atentia publicului prezent cu ajutorul umorului.

TED & Debate (16 mai)- Reprezinta un concept compus dintr-un discurs de tip TED si o dezbatere intre participanti, in care acestia vor aplica tehnicile de public speaking invatate in zilele precedente.

In cadrul evenimentului vor avea ocazia de a tine discursuri pe diverse teme, iar curajul le va fi rasplatit in final.

Participarea este gratuita, iar aceasta se face atat pe baza de inscriere, completand formularul de pe site-ul nostru https://daretospeak.sisc.ro/ incepand cu data de 30 aprilie, cat si inainte de eveniment, la locatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati site-ul nostru https://daretospeak.sisc.ro/ sau urmariti pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/daretospeak.sisc/, unde echipa Dare to Speak va sta la dispozitie

 

Coordonatori Dare to Speak

Andronache Elena

Denisa Calota Membru Departament Imagine&Promovare

Ion Claudiu

Email: calota.denisa14@gmail.com                  

Andrei Bold Membru Departament Imagine&Promovare
Email: andreibold254@gmail.com

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI