Ministerul Afacerilor Externe lanseaza Programul InternshipRO2019EU

Doar pana pe 6 decembrie cei interesati mai pot aplica la programul de internship "InternshipRO2019EU" organizat de Ministerul Afacerilor Externe.

Cele 45 de persoane alese vor avea oportunitatea sa se implice in planificarea, pregatirea si implementarea activitatilor de protocol din cadrul evenimentelor in contextul in care Romania se pregateste sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene in primul semestru al anului 2019.
 

Programul de lucru al internilor

Durata programului va fi de 6 luni, iar programul de lucru al internilor va fi de maximum 40 de ore pe saptamana. Indemnizatia lunara pentru internship va fi in valoare de 3000 lei brut.
 

Cine se poate inscrie la acest program?

Studentii sau absolventii:
  • de studii universitare de licenta in domenii precum Drept, Stiinte administrative, Stiinte ale comunicarii, Relatii internationale si studii europene, Stiinte politice, Sociologie, Stiinte militare, Informatii si ordine publica, Administrarea afacerilor, Economie si afaceri internationale, Management, Limbi moderne aplicate, Istorie, Studii culturale;
  • care vorbesc la nivel avansat doua sau mai multe limbi oficiale ale UE, dintre care una trebuie sa fie limba engleza

Conditii tehnice si instructiuni de inscriere:

  • dosarele de candidatura vor fi transmise la adresa de email internship2019.bucuresti@mae.ro, intr-un singur mesaj, cu dimensiunea de maximum 4 MB;
  • documentele din dosarul de candidatura vor fi scanate in format pdf., in documente separate;

Pentru mai multe detalii accesati site-ul Ministerului Afacerilor Externe


 

Va recomandam si:

Cognizant Softvision continua sa angajeze in Romania

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?