Companiile de top recruteaza urmatoarea generatie de trainee la Top Talents



Evenimentul Top Talents Romania se apropie cu pasi repezi, iar noi vrem ca tu sa fii cat mai pregatit pentru acesta! De ce sa te pregatesti pentru un eveniment la care participi ca sa inveti? Pentru ca, un obiectiv fara un plan este doar un vis, iar noi vrem ca visele tale sa devina realitate!

Cum? Simplu, noi iti oferim cateva informatii despre posibila ta viitoare cariera, iar tu doar trebuie sa arunci un ochi peste ele si sa vii la eveniment cu asteptarile potrivite si planul pentru a ti le atinge!

Piata este mai ofertanta ca niciodata, iar anunturile de job-uri sunt din ce in ce mai variate si, uneori, nu stii spre ce sa te indrepti! Ei bine, draga student/absolvent, noi te vom ajuta si iti vom arata oportunitatile de cariera ale companiilor speakeri de la Top Talents in cateva domenii cheie, in care suntem siguri ca te vei regasi:
 

Daca ai fost mereu curios despre ce se afla in spatele tuturor reclamelor online pe care le primesti si ce inseamna sa rulezi o campanie de ad-uri intr-o epoca a comertului digital, atunci Phillips este locul ideal pentru tine! Compania ofera 2 oportunitati de internship full time in Marketing, in Bucuresti!


Poate esti un amator al filmelor de tip Wolf of Wall Street si simti ca a fi un vanzator este ceva ce te-ai vedea facand de acum incolo. Ei bine, Coca-Cola HBC Romania iti ofera sansa de a lucra in domeniul de vanzari si nu numai, pe programe de internship si management trainee in Bucuresti, Arad si Oradea!


Daca, insa, ti-ar placea un mix intre marketing si vanzari, Ursus Breweries te-ar putea convinge sa afli mai multe despre programul lor de Commercial Graduate Trainee.



Numbers speak louder than words! Daca acest statement faimos te defineste, atunci clar ai o afinitate pentru partea de finante si contabilitate! Ce alt loc mai bun de a o explora decat KPMG? Compania vine cu oportunitati full time de internship in audit si taxe in Bucuresti, Constanta si Cluj-Napoca!


Draga viitor inginer, nu am uitat de tine! Cunostintele tale tehnice sunt cautate de catre companii de mare renume pe piata: Microsoft, cu programul full time numit Technical Engineer Internship, BOSCH si Groupe Renault Romania.



Sa nu uitam de cel mai cautat domeniu al acestui secol si anume, IT-ul! Daca ai dezvoltat o pasiune pentru aceasta ramura a industriei, cele mai bune locuri sa ti-o explorezi sunt la Vodafone Romania cu programul Discover Management Trainee si Telekom Romania.


In cele din urma, daca nu te-a atras niciunul dintre domeniile de mai sus, atunci mai avem o sugestie pentru tine care s-ar putea sa fie chiar cea care te va ajuta sa iti construiesti un viitor de success!
In calatoria ta spre cariera ideala, te invitam sa faci un scurt popas la Top Talents, locul care s-ar putea sa iti rescrie sau contureze in continuare traseul vietii tale! Include acest drum in harta calatoriei tale si ne vedem curand:

 
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”