Specialisti de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google si GoPro vin sa intalneasca urmatoarea generatie de profesionisti IT din Romania la DevTalksJunior - 22 noiembriePe 22 noiembrie, pasionatii de tehnologie cu pana la 5 ani experinta sunt asteptati la o noua editie DevTalksJunior, cel mai mare eveniment international IT&C ce va avea loc anul acesta la Cinema City, in AFI Palace Cotroceni.

Organizat sub umbrela DevTalks, cea mai mare expo-conferinta dedicata developerilor din Romania, DevTalksJunior reprezinta o noua abordare care isi propune sa aduca impreuna 400 de participanti cu pana la 5 ani experienta in domeniul IT, speakeri locali si internationali si companii de renume din industrie.

La cea de-a treia editie, DevTalksJunior creeaza o noua experienta pentru comunitatea tinerilor profesionisti din domeniul IT printr-un cadru relaxat, intr-o atmosfera de cinema, oferind sesiuni de continut si interactiuni informale cu lideri si specialisti din industrie.

Un alt element de noutate la aceasta editie este reprezentat de agenda evenimentului care propune 5 conferinte organizate simultan in jurul celor mai dorite subiecte ale momentului precum Digital Transformation, Emerging Technologies, Security, Testing, Java, Gaming, Mobile si Career & Entrepreneurial Talks. Astfel, timp de o zi, participantii vor putea lua parte la prezentari tehnice, vor putea afla mai multe despre cele mai dorite trenduri din industrie prin exemple, studii de caz si instrumente noi, dar vor descoperi si sfaturi practice si perspective noi din experienta profesionistilor IT prezenti la eveniment.Peste 30 de speakeri locali si internationali din Marea Britanie, Polonia, Germania, Olanda, vor contribui la crearea experientei de invatare din cadrul DevTalksJunior. Astfel, participantii vor putea intalni specialisti de la companii internationale precum Thoughtworks, Luminis sau Techland, dar si profesionisti locali din cadrul London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testarii, Google sau GoPro. Printre invitatii de la aceasta editie se numara:
 
  • Mihai Dragomirescu – Development Team Lead, London Stock Exchange Group
  • Raj Hora – BSL Innovation Labs Manager, London Stock Exchange Group
  • Aurelian Scarlat – Development Team Lead, Ubisoft
  • Dan Oros – Romanian Marketing Manager, Google
  • Oliver Gibson – Product & Strategy Consultant, ThoughtWorks
  • Daniel Chivescu – Automated Testing Engineer, GoPro
  • Sander Mak – Fellow, Software Architect, Luminis
Companiile care sustin urmatoarea generatie de profesionisti IT&C la aceasta editie sunt London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testarii si Team Extension.

Participarea la eveniment este gratuita, pe baza inregistrarilor aici pana pe 20 noiembrie 2018.

Va recomandam si:

Cognizant Softvision continua sa angajeze in Romania

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?