Demo Metal, eveniment dedicat inovatiei in prelucrarea materialelor pentru pasionatii de inginerie



Iti doresti o cariera in inginerie? Sau lucrezi deja in domeniu si vrei sa afli mai multe despre noutatile din industrie? Tehnic Media si Revista ,,T&T – Tehnica si Tehnologie” te invita la evenimentul Demo Metal.

In perioada 9-12 mai, va asteptam la cea de-a doua editie Demo Metal care se desfasoara in vestul tarii. Cu peste 80 de companii, mari branduri internationale si importante companii locale, care acopera intreaga gama de echipamente si tehnologii dedicate industriei de prelucrare a metalului, Demo Metal Vest se anunta a fi din nou un eveniment remarcabil (detalii despre companiile participante, despre noile echipamente si tehnologii prezentate, precum si despre ofertele speciale pregatite, gasiti pe site-ul www.demometal.ro/vest).

Conceptul inedit si inovativ al Demo Metal se bazeaza pe demonstrarea practica, pe echipamentele expuse, a avantajelor noilor tehnologii. Procesele de fabricatie si echipamentele pe care se vor face prezentarile vor oferi specialistilor vizitatori un etalon pentru modernizarea proceselor de fabricatie, fiind si o optiune investitionala viabila pentru competitivitatea companiilor din industria locala.

Pe 9 mai, in cadrul Demo Metal Vest, se vor mai desfasura sesiuni de intalniri B2B organizate de ACAROM, in cadrul carora compania Hyundai prospecteaza companiile romanesti in vederea gasirii unor subfurnizori locali si, pe 10 mai, cele organizate de Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), in cadrul programului Business Accelerator Industrie, intalniri la care vor participa reprezentantii a peste 90 de companii din industrie. Tot pe 10 mai, compania Hexagon Manufacturing Intelligence organizeaza workshop-urile Statistics to drive quality improvement si Tube and wire measurement.

Ca si la editiile anterioare, atat companiile expozante, cat si organzatorii au pregatit pentru vizitatori surprize inedite ce asteapta sa fie descoperite. Vizitatorii Demo Metal Vest sunt invitati sa voteze compania cu ,,Cel mai frumos stand” si compania cu ,,Cea mai interesanta aplicatie/demonstratie tehnica sau produs”, organizatorii oferind premii pentru fiecare vot inregistrat. In plus, revista „T&T-Tehnica si Tehnologie” ofera si la aceasta editie, posibilitatea ca 3 specialisti din industrie sa viziteze AMB Stuttgart 2018 (detalii pe www.demometal.ro/vest).

Ne-am bucura sa va avem alaturi la Demo Metal Vest, un eveniment construit din respect pentru comunitatea profesionistilor din industria romanesca si dedicat acesteia!

Accesul este gratuit, inregistrarea se poate face online, pe site-ul evenimentului, sau la fata locului. 
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI