Horia Brenciu in dialog cu studenti din sase centre universitare din tara

In cadrul celei de-a treia editii a evenimentului "Cum m-am recrutat? Povesti cu mine si despre tine", Horia Brenciu se va intalni cu tineri din sase centre universitare de la nivel national.

Principalele subiecte care vor fi abordate in cadrul discutiilor cu studentii vizeaza provocarile si satisfactiile profesionale, motivatia pentru a-ti alege o anumita cariera, dar si rolul talentului, respectiv al efortului constant, in obtinerea parcursului profesional dorit. Discutiile vor fi libere, iar tinerii vor avea oportunitatea de a dialoga direct cu invitatul si de a face schimb de idei.

Evenimentul „Cum m-am recrutat? Povesti cu mine si despre tine” este dedicat studentilor aflati la inceput de drum in viata profesionala, care doresc sa afle care sunt provocarile, dar si satisfactiile unei cariere construite cu rabdare si determinare, despre cat de lunga si anevoioasa poate fi calea catre succes, cat si despre oportunitatile pe care tinerii trebuie sa le caute in viata profesionala.

Scopul acestor evenimente este acela de a risipi incertitudinea cu care se confrunta unii dintre studenti si de a le oferi orientare si motivatie pentru a urma cariera visata. Cele sase universitati implicate in organizarea acestor intalniri sunt interesate de o integrare cat mai buna a studentilor pe piata muncii si ofera sprijin si consiliere viitorilor absolventi aflati la inceput de drum.



Caravana intalnirilor „Cum m-am recrutat? Povesti cu mine si despre tine” va incepe joi, 26 aprilie 2018, la Sibiu, intalnirea cu studentii fiind programata la ora 15:00, in Aula Magna a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. „Turneul” va continua apoi, in 3 mai, la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, in 7 mai la Universitatea „Transilvania” din Brasov, in 8 mai la Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc, in 15 mai la Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu Jiu si in 17 octombrie la Universitatea din Bucuresti.

Manifestarea este organizata de compania CGS Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de outsourcing de pe piata nationala, in parteneriat cu sase universitati de prestigiu din tara.

Primele doua editii ale evenimentului, la care au participat peste 3000 de tineri, s-au desfasurat in 2015 si 2017, in orasele unde compania CGS Romania are centre de suport: Bucuresti, Sibiu, Brasov, Galati, Targu Jiu si Miercurea Ciuc si au fost foarte bine primite de catre studenti, fapt ce i-a determinat de organizatori sa continue acest demers si in 2018.

Invitatii editiilor precedente au fost artistii Adrian Despot, Dorian Boguta, Vlad Irimia (Tataee) si Tudor Chirila. Acestia au dezvaluit experiente inedite din carierele lor, dar si idei care ii vor ajuta pe studenti sa-si construiasca o cariera solida in domeniul ales. Fiecare intalnire cu artistii a fost urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri, precum si de o sesiune de autografe.


Despre CGS Romania
CGS (Computer Generated Solutions)
este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de outsourcing prezenti, inca din anul 2006, pe piata din Romania. Compania furnizeaza servicii in 22 de limbi straine, avand sase centre de suport in: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targu-Jiu, Galati si Miercurea Ciuc.

Cei peste 3.500 de angajati ai companiei interactioneaza zilnic cu clienti din Romania, Germania, Marea Britanie, Spania si alte tari europene, precum si din Statele Unite sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales si alte servicii externalizate. CGS este listata in primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania