Traieste o experienta de neuitat

 

Ce ar fi ca vara asta sa zbori cu elicopterul, singur sau cu o persoana draga tie, deasupra Bucurestiului? Cum ar fi sa vizitezi masivele piramide din Egipt sau o alta tara la care visezi? Poti chiar sa iti cumperi telefonul cel nou pe care l-ai vazut pe eMAG sau un laptop de ultima generatie. Sau, de ce nu, sa ai parte de o intalnire cu un specialist in cariera. Urmeaza pasii pentru a intra in cursa premiilor inedite:

1. Accesezi chestionarul studiului “Cei mai doriti angajatori” aici: https://goo.gl/44trHw
2. Il completezi pana la final (in mai putin de 12 minute chiar);
3. Ne lasi datele tale de contact (adresa de email) si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile unice Catalyst.

Studiul anual Cei mai doriti angajatori este desfasurat de catre Catalyst Solutions si investigheaza asteptarile potentialilor angajati atunci cand vine vorba de ceea ce ofera angajatorii. De la salarii la beneficii, de la oportunitati de dezvoltare la tipologia mediului de lucru, investigam dorintele potentialilor angajati, ca apoi sa inovam oferta de joburi in functie de cerintele candidatilor si sa ii premiem pentru initiativa lor.

Completarea integrala a chestionarului care dureaza 10 minute, este urmata de posibilitatea de a castiga un voucher activitati-cadou.ro in valoare de 1500 RON. Pe acest site gasesti cele mai unice activitati precum: scuba diving in Marea Neagra, cursuri de aviatie, calarie, plimbari cu balonul de aer cald, citybreak-uri dar si multe altele. Ai posibilitatea de a-ti alege experienta pe care ti-o doresti.

 
Completeaza chestionarul

     

Pentru a continua vara intr-un stil unic, lista premiilor nu se termina aici. Credem ca este timpul sa mergi sa vizitezi o noua tara la care te-ai gandit de mult timp. Italia, Franta, Germania dar si multe altele, asteapta sa fie explorate. Bineinteles, daca ai pe cineva drag departe de tine poti sa ii faci o vizita, suntem siguri ca se va bucura sa te vada. Biletele de avion sunt scumpe atunci cand nu sunt rezervate din timp, asa ca de ce sa nu ai parte de ele gratis? Completeaza integral chestionarul nostru si poti primi unul dintre cele 2 vouchere travelgiftcard in valoare de 100 EURO valabile pentru orice linie aeriana.

   
In cazul in care ai nevoie de un aparat foto pentru experientele tale din vara asta, punctam in lista noastra de premii si aceasta posibilitate. Telefoane, casti, laptopuri, mobila, cosmetice, este destul de clar ca pe eMAG poti gasi tot ce iti doresti la orice ora si din orice colt al Romaniei. Poate ca vrei sa iti schimbi telefonul, sa iti cumperi accesorii, sa iti completezi biblioteca, toate sunt posibile daca primesti gratuit un voucher eMAG in valoare de 1000 RON. Completeaza integral chestionarul si achizitioneaza-ti tot ce iti doresti.

Niciodata nu poti sa spui ca ai participat la destule traininguri, workshopuri sau orice alte tipuri de invatare si perfectionare. De aceea credem ca este cazul sa inveti si de la noi cate ceva. Pregateste-te de o sesiune de coaching in cariera cu unul din specialistii Catalyst Solutions dupa ce ai completat integral chestionarul nostru.
     
Link-ul catre chestionar este acesta: https://goo.gl/44trHw. Nu uita ca doar completarea integrala a chestionarului te inscrie in tragerea la sorti pentru:

- 1 voucher activitati-cadou.ro in valoare de 1500 RON;
2 vouchere travelgiftcards in valoare de 100 de EURO
- 1 voucher eMAG in valoare de 1.000 RON;
- o sesiune de coaching in cariera cu unul din specialistii Catalyst Solutions.

De asemenea, la finalul studiului, vei primi un raport gratuit pe email cu topul celor mai doriti angajatori din Romania. Iti multumim pentru initiativa ta si daca ai prieteni care ar vrea si ei sa participe la studiu, te rugam sa le trimiti si lor link-ul catre chestionar.
Completeaza chestionarul

     

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI