Fabrica Bosch din Cluj angajeaza




Lider global Bosch - Jucu, judetul Cluj, in furnizarea de tehnologii si servicii, organizeaza campania „Descopera Bosch Cluj”, care se adreseaza persoanelor ce doresc sa lucreze in cadrul fabricii din Cluj, si celor care vor sa interactioneze cu tehnologia automotive. Astfel, persoanele interesate pot participa la unul din cele doua evenimente organizate in luna martie, la campusul fabricii Bosch din Jucu, judetul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unitati electronice de control pentru clienti globali din industria auto, din domenii cum ar fi asistenta la condus si siguranta si confort.


In cadrul Zilei Recrutarii din 17 martie, compania organizeaza interviuri pe loc in vederea recrutarii pentru una din urmatoarele pozitii: operatori asamblare finala, operatori specializati in procese automatizate, operatori roboti industriali, operatori calitate, gestionari si distribuitori de materiale.

Pentru cei interesati sa se alature echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenti la eveniment, compania organizeaza interviuri de angajare in fiecare zi de luni.

Bosch continua campania cu evenimentul Ziua Tehnologiei Automotive, in data de 24 martie, care este dedicat studentilor, masteranzilor, specialistilor, dar si celor interesati sa cunoasca activitatea fabricii Bosch Cluj. Acestia vor putea participa la workshop-uri dedicate tehnologiei avansate din fabrica si unde se vor prezenta proiectele speciale ale companiei. De asemenea, specialistii in resurse umane prezenti la eveniment vor oferi consultanta si informatii celor interesati de posturile de ingineri de proces, ingineri de testare si de calitate, inginer electronist, specialisti in data Mining si Industrie 4.0, tehnicieni in electronica, electromecanica, testare electrica si tehnicieni de proces, dar si de pozitii in domeniul financiar si contabil, resurse umane sau logistica.

Bosch investeste in educatie si in dezvoltarea angajatilor

Grupul Bosch se implica in actiuni ce sustin relatia dintre mediul educational si cel de afaceri din Romania. Contributiile companiei cresc de la an la an, ca numar si diversitate. De exemplu, anul acesta Bosch lanseaza in premiera la Cluj un program nou dedicat viitorilor ingineri. In cadrul acestui program sunt disponibile in prezent zece locuri pentru studentii pasionati de inginerie, care au terminat sau urmeaza sa termine anul acesta studiile universitare si doresc sa opteze pentru un program intensiv de invatare de 18-24 de luni pentru a deveni expert intr-una din ariile tehnice ale fabricii.

In acelasi timp, Bosch sustine tinerii absolventi prin programe precum Junior Managers (JMP), dedicat tinerilor viitori manageri si Working Student, un program de internship platit in care sunt implicati peste 350 de studenti. Concomitent, Bosch continua investitia in educatie prin lansarea, in 2017, a unui program de masterat cu o programa innoita si stagii de practica, in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Bosch isi asuma o responsabilitate deosebita si in ceea ce priveste formarea angajatilor sai. Astfel, in octombrie 2017, compania a inaugurat un nou Centru de Training modern in campusul Bosch din Cluj pentru pregatirea elevilor in sistemul educational dual si dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor. O echipa dedicata de specialisti va sustine pana la finalul anului 2018 peste 300 de sesiuni de instruire, atat pentru dezvoltarea abilitatilor tehnice ale angajatilor Bosch, cat si programe speciale de dezvoltare personala si leadership.

Bosch isi sprijina angajatii sa isi creeze o cariera remarcabila

Angajatii Bosch din Cluj beneficiaza de transport zilnic gratuit organizat de catre companie, accesul la cantina moderna din incinta fabricii, ce le ofera meniuri variate subventionate, dar si de un set de beneficii flexibile, dupa nevoile si prioritatile fiecaruia. Astfel, angajatii pot alege, printre altele, servicii medicale, asigurari de pensie, servicii de turism sau bonuri de masa.

De asemenea, compania este interesata sa isi mentina angajatii in forma, de aceea a creat programul „Be fit@Bosch”, ce ofera angajatilor oportunitatea de a alege o activitate sportiva. In plus, cei activi pot utiliza saptamanal in mod gratuit, terenuri de tenis, baschet, fotbal sau handbal, in Cluj-Napoca.

Angajatii Bosch din Jucu beneficiaza de servicii medicale in incinta fabricii. In cabinetul medical local un medic generalist ofera consultatii opt ore zilnic, in timp ce un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.

Inscrieri la evenimente:

- Ziua Recrutarii, 17 martie: inscrierile se fac pana pe 14 martie, la numarul de telefon 0726108760, in intervalul 09:00-21:00.
- Ziua Tehnologiei Automotive, 24 martie: pentru inscrieri este necesara completarea unui formular pe Hipo.ro.
Poti accesa de aici formularul.

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”