OK Center - primul centru din Romania dedicat educatiei financiare

OK Center este primul centru din Romania dedicat educatiei financiare, atat pentru adolescenti, cat si pentru adulti.

Cei care vor participa la cursurile gratuite de educatie financiara vor beneficia de programe dezvoltate pe baza unei metodologii create de echipa Fay Andras.

Pe langa programele de educatie financiara pe care le oferim, ne propunem, totodata, sa gazduim evenimente, prezentari, traininguri sau workshop-uri de dimensiuni mici si mijlocii sustinute de 8 traineri.

In prezent, putem observa o tendinta crescuta in randul tinerilor de a se indrepta catre domeniul antreprenoriatului. Astfel, dezvoltarea abilitatilor financiare si manageriale ale tinerei generatii reprezinta o misiune pe care OK Center si-o asuma”, declara Alexandra Sava, Trainer Coordonator.


Poti beneficia gratuit de facilitatile spatiului:

  • Daca esti tanar si cauti o sala unde sa iti organizezi o activitate;
  • Daca activezi intr-un ONG, ai planificat un eveniment, dar nu ai gasit inca locatia potrivita;
  • Daca esti antreprenor si ai nevoie de un spatiu de intalnire sau de prezentare;
  • Daca esti licean si vrei sa organizezi ceva pentru cei din generatia ta;
  • Daca esti artist si esti in cautarea unui spatiu de expozitie;
  • Pe scurt, daca ai o idee de eveniment care aduce un plus de valoarea pentru comunitatea din Bucuresti.
 



De ce sa vii la OK Center?

Pentru ca vrem sa cream un mediu de invatare cat mai aproape de cel real. Cursantii vor avea posibilitatea sa aplice concepte practice (asumarea riscurilor, planificarea, lucrul in echipa, dezvoltarea gandirii strategice) in viata de zi cu zi.

Deschiderea unui centru de educatie financiara pentru elevi si tineri [...] le aduce practic acestora sansa de a-si construi de timpuriu viitorul, de a face pasi mici si siguri in planificarea carierei si in gestionarea veniturilor personale. [...] Am toata increderea ca [...] putem forma noua generatie de profesionisti si putem construi viitorul in banking”, Diana Misa – director de Resurse Umane, OTP Bank Romania.



OK Center in cifre

Sediul OK Center are in structura 4 sali de training cu o capacitate de cate 20 de locuri fiecare. Mai mult, doua dintre sali sunt despartite de un perete mobil si se pot uni, devenind incapatoare pentru 40-50 de persoane.

Salile sunt dotate cu echipamente necesare organizarii de evenimente de anvergura mica si mijlocie: videoproiector, ecran de proiectie, pupitru, zona de catering. Pe langa salile de training, OK Center este dotat cu spatii de joaca, cum ar fi: o camera LEGO, biliard olandez si nu numai.

Cum poti sa beneficiezi gratuit de spatiu?

Pentru rezervari, sau, mai multe detalii si informatii, intra pe pagina noastra de facebook: OKCenterRomania sau scrie-ne la: open@okcenter.ro



Descarca prezentarea centrului (PDF)



 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI