ASER Cluj te indeamna sa te inscrii in ONG pana pe 13 octombrie




Cafeaua de dimineata, dupa-amiaza in care ti-ai gasit chirie sau serile la bere alaturi de colegii de facultate. Toate sunt momente in care vrei sa opresti timpul. Tu carui moment al zilei ai vrea sa-i pui stop?

Gandeste-te in tihna, ca la Cluj. Daca esti un student dornic de invatare practica, distractie si experiente faine, inseamna ca acest mesaj a nimerit bine.

De ce?

ASER da startul campaniei de recrutare si indeamna tinerii interesati de dezvoltarea lor sa aplice pana pe 13 octombrie pentru o studentie care sa merite. Pentru noi, sa merite inseamna sa-ti pui in aplicare propriile idei, sa interactionezi cu persoane din mediul de business, sa legi prietenii si sa ai parte de momente pentru care ti-ai dori sa opresti timpul. Este perioada de care sa te bucuri din plin, iar ASER creeaza mediul potrivit de invatare prin practica.

Inscrie-te aici pana pe 13 octombrie!

ASER inseamna oameni, iar accentul este pus pe dezvoltarea atat personala cat si profesionala a fiecarui membru. Aici intalnesti persoane cu pasiuni diferite fata de ale tale, din a caror experienta poti invata. Intalnesti un altfel de mediu de invatare: este acel gen de organizatie freedom-centered, de tip holocracy. Asta inseamna ca nu avem sefi, ierarhii sau structuri complicate, ci noi suntem proprii nostri lideri.

Structura pe cercuri (Marketing, HR, Sales, Finance) este oportunitatea perfecta de a explora diferite domenii si de a afla ce te pasioneaza si ce calitati vrei sa dobandesti in viitor. Pregatim, de asemenea, traininguri axate atat pe soft skills (sustinerea unui discurs, organizarea eficienta a timpului, leadership), cat si pe hard skills din domeniul de care esti interesat. Suntem atrasi de tineri dedicati, responsabili, plini de entuziasm, care pun pasiune in ceea ce fac. Vrem ca studentia sa fie acea experienta pe care sa nu o uitam niciodata!
 
Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania - ASER
ASER este un ONG studentesc infiintat acum 19 ani, la Bucuresti, prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. In 2016, ASER a cunoscut extinderea, dezvoltand o noua filiala la Cluj. Astazi, continuam cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI