Am ales castigatorul Tabletei ASUS ZenPad 10 - Targul Virtual pentru Absolventi 2017

Concursul organizat in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi s-a adresat tinerilor care si-au facut un cont nou pe Hipo in perioada 15 iunie 2017 - 17 septembrie 2017. Numarul candidatilor eligibili inscrisi in concurs a fost de 7.464. Extragerea castigatorului s-a realizat folosind site-ul www.random.org.

Castigatorul tabletei ASUS ZenPad 10 este Zavelca Ileana. Acesta a fost anuntata la 
numarul de telefon disponibil in CV. Castigatorul avea la dispozitie 10 zile lucratoare - din momentul in care a fost la numarul de telefon - in care se poate prezenta la sediul Catalyst Solutions - Hipo.ro, de pe strada Pitar Mos, nr.16, pentru a-si ridica premiul.

Fiind foarte bucuroasa ca a castigat, Ileana s-a prezentat pe 10 octombrie 2017 la sediul nostru pentru a-si ridica premiul.

Au fost extrase si doua rezerve, in cazul in care prima persoana extrasa nu ne contacta in timpul indicat, dar nu a fost nevoie sa le contactam.

Pentru transparenta intregului proces de extragere a castigatorului, am realizat un video al extragerii. Din dorinta de a respecta confidentialitatea datelor utilizatorilor inscrisi la concurs, am facut publice doar numele candidatului de pe primul loc si al celor doi candidati aflati pe locurile 2 si 3. Iata filmarea extragerii castigatorului:

   

Echipa Hipo.ro va multumesc pentru participarea la concurs si felicita castigatorul!
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI