Peste 300 de Stagii pe Bune in IT&C !

In urma incheierii perioadei de centralizare a stagiilor pentru editia 2008 a Stagii pe Bune ASPI pune la dispozitie peste 300 stagii impartite in 7 categorii, si anume: Business Software, Embedded & Security Software, Networking & Communication, Quality Assurance & Technical Support, Hardware, New Media & Web Development, Entertainment Software & Graphics.

www.stagiipebune.ro

De astazi, 12 mai, si pana in data de 25 mai studentii din IT&C pot analiza, compara si aplica pentru stagiul potrivit prin intermediul sitului programului: www.stagiipebune.ro. Tinerii au posibilitatea de a alege programe de stagiatura oferite de 35 de companii participante la aceasta editie a programului, printre care: Freescale, Adobe, BitDefender, Oracle, S&T, Microsoft, Ubisoft, IBM, IXIA, Continental. Pe langa companiile de IT&C, anul acesta si Facultatea de Automatica si Calculatoare pune la dispozitie 4 locuri de stagiatura in cercetare.

Programul se desfasoara la nivel national, cu focus pe marile centre universitare: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov si Sibiu. In perioada imediat urmatoare membrii echipei Stagii pe Bune vor sustine o serie de prezentari in facultatile de profil din Bucuresti si din tara pentru a fi mai aproape de studenti si a oferi informatiile necesare.

"Cresterea numarului de stagii si a companii participante la Stagii pe Bune este inca o dovada a necesitatii unei relatii mai stranse intre mediul academic si cel de business in IT&C. Noi vom fi in continuare alaturi de studenti prin sfaturi privind cariera, asistenta atat in alegerea stagiului cat si pe durata acestuia" a declarat Bogdan Iordache, Presedintele ASPI.

Va recomandam si:

Fara scurtaturi, dar cu beneficii si grija pentru angajati: Kaufland Romania ne arata ca se poate

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?