Intalneste universitati de top si scoli de business la targul QS pe 12 octombrie 2017Daca esti interesat sa iti dezvolti cariera si te gandesti la un masterat care sa iti ofere cele mai bune oportunitati de cariera, atunci Targul QS World Grad School Tour in Bucuresti este locul ideal pentru tine.


Ca vizitator in cadrul evenimentului, vei avea ocazia sa intalnesti reprezentanti ai celor mai prestigioase universitati internationale, care ofera o vasta varietate de specializari pentru masterate si doctorate din cele mai populare domenii, precum Finante si Contabilitate, Business si Management, Comunicare si Media, Drept, Inginerie, Relatii Internationale si multe altele.

Gaseste-ti masteratul potrivit


Intalneste universitati de top si scoli de business din UK, Spania, Italia, Ungaria, Austria, Arabia Saudita, Belgia, Singapore si SUA.

WU Vienna University of Economics and Business (Austria), University of Birmingham (UK), EIT Digital Master School (Belgia), IE Business School (Spania), Nanyang Technological University: NTU - S. Rajaratnam School of International Studies (Singapore), King Abdullah University (Arabia Saudita), Central European University, CEU Business School (Ungaria) si multe altele.Rezerva-ti un loc gratuit la eveniment
Joi, 12 octombrie 2017
Hotel Sheraton Bucuresti, orele 15:00-20:005 motive pentru care nu poti sa ratezi Targul de Masterate QS:
- Descoperi cum sa te pregatesti pentru examenul IELTS
- Afli mai multe despre bursele de studiu si educatie Fulbright din SUA
- Aplici pentru burse de studiu de 7 milioane usd
- Primesti sfaturi de cariera si discuti direct cu Alumni
- Iti actualizezi fotografia de CV printr-un photo-shoot gratuit


Inscrie-te la eveniment pentru a primi lista actualizata a universitatilor si a programelor de masterate oferite.


 

Va recomandam si:

KMG International (Rompetrol) continua programul de internship „Pregatit pentru Cariera”

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI