Perceptiile despre self-leadership ale angajatilor romani



Inca din 1999 Human Invest este cunoscut pentru conceperea si implementarea programelor care ofera managerilor o experienta autentica pentru imbunatatirea performantelor lor de leadership. 

Suntem reprezentantul exclusiv in Romania al unor companii de consultanta si training cu o inalta reputatie internationala, folosind instrumente originale si adaptate pentru contextul local: Ken Blanchard Companies si Wiley / Inscape Partners International.

Reusesti sa ai conversatii relevante si productive cu managerul tau? Ii ceri mai multa claritate atunci cand obiectivele nu sunt specifice? Diferenta dintre un job bun si unul extraordinar este data de relatia cu managerul direct. Tu cum stai la acest capitol? Te invitam sa participi la studiu.

 

Dupa completarea chestionarului vei putea descarca resursele originale Ken Blanchard Companies si ulterior vei avea acces la rezultatele studiului in Romania.

Solutiile Human Invest includ instrumente de evaluare individuala si de grup, workshop-uri interactive, discutii de grup facilitate, teme, sesiuni de follow-up precum si rapoarte individuale de feedback.

 

"LEADERSHIP IS EVERYONE'S BUSINESS"
 

Aceasta este filozofia de baza pe care o propunem constant clientilor nostri, fie ca programele noastre se adreseaza managerilor, fie specialistilor fara pozitie manageriala.

Investim constant in noua generatie de lideri! Pentru a putea oferi programe cat mai relevante si calitate, realizam in prezent un studiu referitor la perceptia asupra self-leadershipului in randul angajatilor romani, in parteneriat cu Hipo.ro.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania