Decathlon Romania angajeaza 100 de oameni pentru centrul de logistica



Decathlon, un brand care propune marci inovatoare pentru placerea tuturor sportivilor. La Decathlon, inovatia este in centrul tuturor activitatilor: de la cercetarea de piata, pana la conceperea produselor, design, productie si logistica. Echipele celor 20 de marci pasiune Decathlon isi folosesc toata energia pentru a concepe produse tehnice, simple si cu un design atractiv, la cele mai mici preturi.

Avem trei oportunitati disponibile acum, ca Responsabil Departament Logistica, Receptioner si Operator Logistica.

In momentul de fata Decathlon are 18 magazine. Urmeaza pana la finalul acestui an sa deschidem Depozitul in Stefanestii de Jos si un nou magazin pentru clientii din Botosani. Asa arata harta magazinelor noastre:


Dorim sa ne marim terenul de joc in urmatorii 2/3 ani si sa ne extindem in Botosani, Buzau, Galati, Deva, Alba Iulia, Piatra Neamt, Baia Mare, Satu Mare, Braila, Bistrita, precum si cu alt magazin in Bucuresti.
 

In spatele Proiectului nostru se afla o intreaga echipa. ADN-ul Decathlonian se va baza pe: Vitalitate, Responsabilitate si Inovatie.

Centrul de logistica este in curs de finalizare. Pe data de 28 August o sa pasim pentru prima data cu entuziasm pentru amenajarea interioara a rafturilor. In momentul de fata cladirea arata cam asa:


 

Decathlon nu este o simpla entitate de retail. Acesta pune foarte mare accent pe doua axe strategice: CLIENTUL SI ECHIPA SA.

Cand ne raportam la persoanele aferente proiectului nostru, Decathlon ofera:

  • Posibilitatea de promovare si formare
  • Pune foarte mare aceent pe Happy Team
  • Este interconectata la nevoile de evolutie tehnologica pentru confortul anagajatilor

Iti ofera cadrul decizional, unde fiecare poate sa isi dezvolte axele de antreprenoriat. Ofera posibilitatea angajatilor sa detina o cota parte din Grup prin intermediul Actionariatului.

Descopera pozitiile disponibile in acest moment.



Urmareste-ne si vino la noi in echipa!

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI