HackTM 2017 - O nouă ediție a maratonului de programare de la Timișoara



HackTM 2017 - O nouă ediție a maratonului de programare de la Timișoara

 

Maratonul de programare HackTM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, a ajuns la cea de-a patra ediție. Evenimentul organizat de Asociația Banat IT și Timișoara Startup Hub, dedicat pasionațiilor de tehnologie din România, dar și din Europa, va găzdui anul acesta peste 300 de participanți. Hackatonul de software și hardware se va desfășura în perioada 26 - 28 mai 2017 în Timișoara.


Evenimentul se adresează tuturor persoanelor pasionate de IT, atât celor deja activi în domeniu, cât și studenților și elevilor. Participanții vor lucra în echipe și vor dezvolta sub îndrumarea mentorilor HackTM proiecte inovatoare.
 

Fiind un hackathon deschis, se încurajează idei   de proiecte care să testeze abilitățile de programare și de design ale participanțiilor. Iar pentru a le recompensa eforturile, echipa HackTM alături de sponsori a pregătit o serie de premii a căror valoare totală depășește 10.000 ‎€.

Desfășurarea efectivă a componentei de hackathon va însuma o durată de 50 de ore de activități creative, timp în care echipele înscrise își vor dezvolta proiectele.

 

Ediția de anul acesta va debuta cu conferința HackTalks, un sub-eveniment HackTM, în cadrul căruia speakeri și experți, invitați din țară și străinătate, vor aborda subiecte din zona noutăților tehnologice și a practicilor care pot crește succesul afacerilor din domeniul IT.

Evenimentul se va încheia cu premierea celor mai originale proiecte în urma evaluărilor realizate de către jurii specializate și alegerea proiectului care va fi desemnat ca mare câștigător al HackTM 2017.

 

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul hacktm.ro sau pagina de Facebook HackTM.

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”