Achiziții Trainee – programul care îți arată lumea din spatele produselor și promoțiilor Lidl

Echipa Lidl a dat startul inscrierilor in programul Achiziții Trainee prin intermediul caruia isi cauta noi colegi printre tinerii absolventi sau studenti in an terminal si le arata lumea din spatele produselor si promotiilor Lidl.

Sa fii Achizitor la Lidl inseamna sa decizi ce produse vor ajunge in magazinele din toata tara si in casele romanilor. Avand o misiune atat de importanta, in calitate de Achizitor Junior vei invata sa iti ascuti simturile pentru a alege cele mai bune produse pentru magazinele Lidl.

Cautam tineri surprinzatori care vor sa isi construiasca o cariera de succes. Astfel, daca esti la inceput de cariera, trebuie doar sa te inscrii pe cariere.lidl.ro pana pe 31 mai si, timp de 12 luni, ai sansa sa descoperi toate secretele din spatele unui job surprinzator.


Ingredientele ideale pentru a face parte din program sunt urmatoarele:

• Sa fii student in an terminal sau chiar proaspat absolvent (cunostintele economice sunt un plus);
• Sa cunosti limba germana (engleza e un avantaj);
• Sa fii atent la detalii;
• Sa ai entuziasmul de a invata lucruri noi si de a coordona proiecte de succes, dar si de un simt al tendintelor comerciale in domeniul alimentar;
• Ambitia, increderea si siguranta de sine, volubilitatea in interactiunile umane, precum si experienta anterioara in domeniul achizitiilor/comertului/managementului produselor sunt puncte forte pe care stim sa ti le punem in valoare.

Lidl te va surprinde cu un mediu de lucru international, prietenos si deschis. De asemenea, pe parcursul acestui an de specializare te vei bucura de cateva dintre beneficiile de angajat: un salariu peste medie, asigurare privata de sanatate si, pentru ca ne pasa de viata ta de dincolo de job, vei avea parte si de beneficii de recreere si de oferte la abonamente fitness.


Pare a fi inceputul perfect pentru tine? Chiar este. Aplica pe cariere.lidl.ro si bucura-te de o cariera surprinzatoare!

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”