ISIC - Legitimatia special creata pentru studenti



International Student Identity Card este un proiect UNESCO, ce a inceput in anul 1953 din dorinta studentilor de a avea mai multe beneficii internationale.
A fost dezvoltat de tineri pentru tineri si implementat in peste 136 de tari din lume, iar legitimatia ISIC a devenit singura legitimatie studenteasca ce este recunoscuta si atesta statutul de student la nivel international.
In plus, ofera acces la o retea de beneficii nationale si internationale. Asta inseamna ca oriunde vei calatori, vei putea beneficia de reduceri/gratuitati special create pentru posesori.

Student international

Cu legitimatia ISIC iti este recunoscut statutul de student. De ce este important? Pentru ca, astfel, vei avea acces la reducerile destinate studentilor din tara respectiva. Legitimatia ISIC iti este de ajutor oriunde doresti sa calatoresti, inclusiv tara in care studiezi.

Ai reduceri peste tot in lume

In fiecare tara sunt sute de beneficii create special pentru ca studentii din intreaga lume sa poata avea acces la o varietate de oportunitati.
In fiecare oras, exista o gramada de reduceri, care sa te faca sa folosesti ISIC-ul inca de dimineata de la cafea.
In fiecare zi, sunt dezvoltate noi modalitati de a profita de legitimatia ISIC.
La nivel global, zilnic peste 4 milioane de studenti folosesc legitimatia ISIC pentru multiple disocunt-uri si gratuitati.

So many discounts, so little time to benefit from them..

ISIC este legitimatia studentului smart, care doreste sa profite de toate beneficiile studentiei, dar este si legitimatia studentului moneywise, care economiseste in timp ce calatoreste. Iti poti folosi legitimatia oriunde, oricand. Reducerile variaza de la cafea si mancare, la haine, hoteluri si bilete de avion.

Ca sa-ti faci o idee, iti vom oferi cateva exemple nationale si internationale:
La nivel national, pe baza ISIC-ului ai:
  • 30% discount la bauturile preparate de Gloria Jeans,
  • 40% la filmele ce ruleaza la CinemaPro,
  • 15% la orice articol de la Vans si lista continua, pana la aproximativ 2000, pe teritoriul Romaniei.
Daca vrei sa vezi toate reducerile, poti intra pe isic.ro/reduceri si sa vezi care sunt cele mai de interes pentru tine.

La nivel international, lucrurile se schimba, deoarece sunt peste 42.000 de reduceri. Ai discount-uri si gratuitati la muzee importante, precum Madame Tussauds, Louvre, la hoteluri si hosteluri, inchirieri biciclete, teatru, film etc. Daca te intereseaza reducerile dintr-o anumita tara, poti oricand sa intri pe isic.ro/reduceri/international.

Tu ce fel de student vrei sa fii? Comanda-ti acum legitimatia ISIC!

Ai nevoie doar de o copie de buletin, una de pe carnetul de student vizat pe anul curent si o poza.
Legitimatie are valabilitate un an scolar/universitar si se reinnoieste urmand aceeasi procedura. Pentru mai multe detalii, poti accesa site-ul nostru.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania