Descopera IT School


Daca iti doresti un job in domeniul IT, dar nu ai pregatirea necesara, te asteptam la IT School pentru a afla cum poti face primii pasi spre cariera pe care ti-o doresti. Toate programele de curs sunt concepute in totalitate pentru cei fara un background anterior in IT si sunt 100% practice, fiind bazate pe sesiuni interactive si test cases.
 
Pentru cei interesati sa creeze aplicatii sau site-uri web complexe, oferta IT School include cursuri de programare Java, ASP.NET & C#, C++ si dezvoltare de aplicatii Android, precum si cursuri de Testare Software si Testare Automata, care va va familiariza cu intreg procesul de asigurare al calitatii unui tip de software, de la pregatirea cazurilor de testare si prioritizarea testelor, pana la raportarea, management-ul defectelor, clasificarea si validarea bug-urilor.
Cursurile de Web Development - HTML 5/ CSS3, Java Script/ jQuery, Bootstrap 3, PHP/MySQL sau Wordpress te vor invata care sunt cele mai cunoscute tehnologii de front-end si back-end, indispensabile in dezvoltarea website-urilor interactive.
 
Cei interesati de Design Grafic pot alege cursul de Photoshop, care are ca scop initierea in prelucrarea si editarea imaginilor. Cei interesati de Online Marketing se pot orienta spre cursurile de Google AdWords, SEO - Marketing Online, care va vor familiariza cu planificarea, implementarea, administrarea, monitorizarea si evaluarea campaniilor de marketing online.
 
Cei interesat sa foloseasca functii complexe in Microsoft Excel, pot urma acest curs, care abordeaza crearea si editarea documentelor, configurarea spatiului de lucru, realizarea graficelor, inregistrarea si editarea macr-urilor si scripturilor in VBA, realizarea calculelor pe baza unor formule si functii, realizarea rapoartelor specifice si detaliate, comasarea datelor prin Pvot Table si multe alte functionalitati specifice.
 
Cu o echipa de traineri dedicati, cu pozitii senior in companii de top din industria IT, si o gama variata de cursuri, care se desfasoara intr-un mediu relaxat, IT School este locul ideal pentru a invata intr-un mod practic si pentru a socializa. Mai multe informatii despre structura cursurilor, programa completa, precum si alte detalii despre desfasurarea acestor programe de training, sunt disponibile pe www.itschool.ro.
 

Va recomandam si:

Sute de joburi pentru tineri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI