e-Projects.ro - prima piata virtuala gratuita de servicii din Romania

Banner e-projects.ro

 

Compania EvoTree SRL lanseaza portalului e-Projects www.e-projects.ro- prima piata virtuala gratuita de servicii din Romania. Portalul a fost conceput ca un spatiu online de intalnire si colaborare pentru liber profesionistii ce dispun de competente specializate si flexibilitate, pe de o parte, si realizatorii de proiecte care cauta astfel de resurse, pe de alta parte.

In momentul de fata e-Projects reprezinta cel mai simplu, intuitiv si eficient mijloc de a publica anunturi pentru proiectele ce necesita ajutor extern si de a gasi in acelasi timp persoanele potrivite pentru o gama variata de colaborari.

Astfel, e-Projects vine in intampinarea celor care s-au izbit de problema gasirii partenerilor ideali pentru finalizarea unor proiecte importante in cel mai scurt timp posibil si cu cele mai mici costuri.

Companiile interesate sa gaseasca alternative pentru parteneriate sau subcontractare pentru dezvoltare software, dar si pentru servicii precum traduceri, contabilitate, servicii juridice, design sau administrare pot apela cu incredere la serviciile oferite de e-Projects.

Cei interesati au posibilitatea sa plaseze, gratuit, anunturi despre proiectele pe care le au in dezvoltare si vor putea primi oferte de colaborare din partea antreprenorilor si liber-profesionistilor interesati de aceste proiecte.

Va invitam sa vizitati portalul www.e-projects.ro si sa luati legatura cu Echipa e-Projects pentru orice intrebari si sugestii. Contact: office@e-projects.ro.

Va recomandam si:

Vodafone Group is looking for fresh graduates for Discover Programme

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?