Bancpost invita tinerii IT-isti romani la Beyond Hackathon


 

Bancpost invita tinerii IT-isti romani la Beyond Hackathon


In perioada 17 – 19 martie, cei mai talentati IT-isti se vor intalni la Atena pentru a genera idei care se pot concretiza in produsele si serviciile bancare ale viitorului.

Beyond Hackathon este o competitie FinTech dedicata tinerilor specialisti: software developer, designer, marketer, business developer. Cea de-a doua editie a evenimentului are ca scop promovarea ideilor si proiectelor inovative care pot face diferenta in domeniul serviciilor si produselor financiare si pot ajunge sa modeleze viitorul banking-ului. Noutatea de anul acesta consta in faptul ca si startup-urile cu pana in 5 ani de activitate vor putea participa la aceasta provocare.

Experienta complexa de invatare

Beyond Hackathon este structurat pe parcursul a trei zile astfel incat sa reprezinte atat un proces de modelare a pietei financiare prin generarea ideilor inovatoare, cat si un cadru de invatare pentru participantii la eveniment.
 

Astfel, specialistii in IT – programatori, dezvoltatori de software, designeri și dezvoltatori de afaceri – vor participa la work-shop-uri sustinute de lideri internationali in domeniul FinTech si vor putea interactiona cu experti din domenii diferite (business, design, technology si comunicatii).

Construirea si definirea ideilor va fi sustinuta de mentorii prezenti la eveniment care vor ghida si sustine echipele pe parcursul hackathon-ului. La final, proiectele dezvoltate se pot concretiza in produse si servicii bancare ale viitorului.Premii in bani si sansa de implementare a proiectului

Participantii isi vor prezenta ideile in fata unui juriu, primele trei proiecte urmand sa fie recompensate cu premii in bani (5.000 €, 3.000 € si respectiv 2.000 €), dar si cu sansa de a fi implementate cu sustinerea Eurobank.

Persoanele interesate pot forma echipele inca din Romania, insa isi pot gasi coechipieri si la Atena, impreuna cu ceilalti participanti.

Accepta provocarea Bancpost si inscrie-te la Beyond Hackathon pana la data de 16 martie pe pagina de Registration. Pentru mai multe detalii, te invitam sa accesezi site-ul oficial.


Editia Beyond Hackathon 2016

In iunie 2016 a avut loc editia pilot a competitie Beyond Hackathon si a adus impreuna peste 150 de dezvoltatori de software, specialisti in marketing, designeri si dezvoltatori de afaceri din Grecia, Bulgaria, Romania, Slovenia, Marea Britanie si Israel.

,,  Un weekend plin de inspiratie, creativitate si distractie in acelasi timp,
o experienta pe care nu o poti uita niciodata
  ’’


Sunt cateva dintre gandurile pe care specialistii le-au avut dupa participarea la eveniment. Iar acest lucru este confirmat de entuziasmul cu care cele 18 echipe au lucrat pe parcursul celor trei zile pentru a dezvolta cele mai inovatoare proiecte.

 


 

 

 

 

 

 

 


Bancpost sustine tinerii pasionati de domeniul IT

Pentru a stimula deplasarea si participarea la eveniment, primii 10 specialisti din Romania care se inscriu in competitie vor beneficia de transport si cazare in mod gratuit (in limita sumei de 500 Euro/participant). Aceste cheltuieli ocazionate de deplasare vor fi decontate de catre Bancpost post-eveniment conform termenilor si conditiilor din regulamentul oficial al campaniei “Bancpost te trimite la Beyond Hackathon”, care se regaseste pe site-ul www.bancpost.ro.

Beyond Hackathon este organizat de Grupul Eurobank in parteneriat cu Found.ation M.P. si The Cube Workspace M.I.K.E. si cu subsidiarele Grupului Eurobank din regiune - Bancpost SA (Romania), Eurobank Bulgaria AD si Eurobank Cyprus Ltd.


 

Va recomandam si:

ASER | Maratonul de experiente din studentia ta

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI