Targul de Joburi IT&C 2017



Liga StudenÈ›ilor din Facultatea de Automatică È™i Calculatoare organizează în perioada 11 - 12 martie cea de-a zecea ediÈ›ie a Târgului de Job-uri IT&C, în holul EC al Facultății de Automatică È™i Calculatoare, având ca partener oficial Avira.

Evenimentul oferă tuturor studenÈ›ilor È™i absolvenÈ›ilor pasionaÈ›i de domeniul IT&C oportunitatea de a discuta direct cu angajatorii È™i de a afla de la aceÈ™tia atât cerinÈ›ele anului 2017 de pe piaÈ›a muncii, cât È™i cele mai noi oferte de muncă disponibile, precum joburi full-time sau part-time pentru proaspăt absolvenÈ›i sau stagii de practică destinate studenÈ›ilor din anii premergători licenÅ£ei, dar nu numai.

Cea de-a zecea ediÈ›ie a Târgului devenit deja tradiÈ›ie în Facultatea de Automatică È™i Calculatoare aduce noi surprize È™i provocări pentru participanÈ›i. Acestea pot fi descoperite doar la standurile firmelor sau la prezentările susÈ›inute de acestea începând cu ora 11:00 în cele două zile.

StudenÈ›ii vor avea parte de moduri diferite de a interacÈ›iona cu angajatorii È™i pot susÈ›ine câteva probe sau rezolva diverse probleme de logică pentru a fi pregătiÈ›i în eventualitatea unui viitor interviu.

În 2016, peste 30 de companii de top la nivel internaÈ›ional au prezentat oferte de muncă pentru studenÈ›ii interesaÈ›i de acest domeniu, iar 85% dintre poziÈ›iile oferite de acestea au fost ocupate. Atât studenÈ›ii, cât È™i angajatorii s-au declarat încântaÈ›i de eveniment, lucru evidenÈ›iat È™i de un expozant Bloomberg: “Consider că a fost un târg foarte reuÈ™it. Am avut foarte mulÈ›i studenÈ›i interesaÈ›i È™i am reuÈ™it să ne promovăm destul de bine.”

Liga StudenÈ›ilor din Facultatea de Automatică È™i Calculatoare, organizaÈ›ie studenÈ›ească apolitică, non-guvernamentală È™i non-profit, vine în sprijinul studenÈ›ilor È™i le asigură acestora o educaÈ›ie complementară celei oferite în cadrul facultății prin aplicaÈ›ii practice si prin contactul direct cu mediul în care aceÈ™tia vor activa ca viitori specialiÈ™ti.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI