Participa la Top Talents si descopera programul Coca-Cola HBC - Management Trainee, dedicat tinerilor cu potential



Din urma editiilor anterioare ale evenimentului Top Talents, am adunat cateva experiente ale participantilor care s-au concretizat in castigarea unor oportunitati frumoase de cariera.

Una dintre ele este relatata de Ruxandra Dafincescu, fosta Trainee si actual Acting Value Chain Finance Manager, recrutata in urma Top Talents la compania Coca-Cola HBC care ne spune ce a insemnat pentru ea experienta Top Talents.
 
Cum ai descrie in cateva cuvinte experienta ta la Top Talents Romania?
Top talents a insemnat  o ocazie  de a intelege mai bine competentele si abilitatile necesare pentru a avea o cariera de succes in FMCG si de a cunoaste si face schimb de experiente cu tineri cu motivatii si interese similare.
 
Ce beneficii profesionale si personale ti-a adus aceasta experienta?
In urma participarii am fost inclusa in selectia pentru Trainee in Coca Cola, cred ca e cel mai important beneficiu :).

Ce abilitati si competente dobandite la Top Talents, ti-au fost utile pentru noul job?
Participarea la Top Talents faciliteaza interactiunea dintre candidati si angajatori, oferind astfel o mai buna intelegere a asteptarilor fiecarei parti, ceea ce poate constitui un avantaj pentru interviul de angajare.
 

Fiind un fost participant la evenimentul Top Talents Romania, ce sfaturi le oferi tinerilor care inca nu au trait aceasta experienta si care ar fi avantajele participarii?
Sa fie deschisi in interactiunea cu ceilalti participanti si cu angajatii companiilor prezente la eveniment, sa se lase inspirati de prezentari si motivati sa se autodepaseasca in mod constant.


In 2016, au fost disponibile sapte pozitii de Trainee, in patru departamente ale companiei Coca-Cola HBC, in Bucuresti si Iasi: Vanzari, Marketing, Procurement si Resurse Umane.

Urmareste filmuletul de mai jos pentru a afla detalii despre programul de Management Trainee din 2016 si vei afla care a fost profilul candidatului ideal, etapele programului si ce a implicat acesta.



Participa la Top Talents si pregateste-ti fortele pentru urmatoarele oportunitati in cadrul companiei Coca-Cola HBC.

Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Top Talents aici, pentru ca sunt ultimele zile de inscriere.
 

Va recomandam si:

Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On