Distinctia in educatie se premiaza la inceput de an Cea de-a VIII-a editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate



Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta incheierea inscrierilor pentru Competitia Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate in anul universitar 2015-2016.
 
Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ce se va desfasura, si de aceasta data, in Sala C.A. Rosetti a Palatului Parlamentului din Bucuresti, pe 5 ianuarie 2017.
 
Excelenta in educatie. Fidela misiunii asumate de la infiintare, LSRS promoveaza tineri romani cu rezultate si realizari academice si extra-curriculare care se situeaza la un nivel inalt pe plan national si international.
 
Cea de-a opta editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate marcheaza in acelasi timp aniversarea a opt ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal să ofere studentilor romani din strainatate un cadru de dialog si recunoastere prin sustinerea intereselor acestora si promovarea meritelor lor in societatea romaneasca actuala. LSRS incurajeaza pastrarea legaturii cu Romania si promovarea unei imagini pozitive a tarii noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelenta si profesionalism.
 
Toti cei interesati sa ia parte la o seara de Gala in data de 5 ianuarie 2017 sunt invitati sa isi rezerve gratuit un loc prin completarea formularului disponibil aici. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de inscrieri.
 
CONTACT
 
Rares Raducanu                                       George Tecusan
Coordonator Gala LSRS 2017                    Vicepresedinte Realtii Externe
rares.raducanu@dk.lsrs.ro                         george.tecusan@staff.lsrs.ro
004552903927                                          0745918137

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI