Participa la QS World Grad School Bucuresti pe 24 octombrie 2016



QS World Grad School Bucuresti
face parte din serie de evenimente la nivel mondial, unde sunt adusi fata in fata tineri interesati sa se dezvolte profesionala alaturi de oamenii cei mai pregatiti din domeniul pe care ii pasioneaza pe acestia, si universitati de prim rang din intreaga lume.

Editia de la Bucuresti din acest an va avea loc la Sheraton Bucharest, in data de 24 octombrie, incepand cu ora 14:30.

Targul este destinat studentilor care isi doresc sa isi continue studiile masterale sau doctorale in strainatate. Programele care vor fi prezentate include domenii precum finante, inginerie, IT, marketing, relatii internationale si multe altele.

Inregistrarea este gratuita si presupune numeroase beneficii, precum oportunitatea de a aplica pentru burse de studiu (fondul total fiind de 1.7mil. $), seminarii despre modalitati de admitere si de finantare a studiilor. In plus, vor putea vorbi despre oportunitati de cariera cu absolventi care au trecut cu succes prin aceasta experienta.

Printre scolile participante se numara: HEC Paris, IE Business School, Diplomatic Academy of Vienna, Embry-Riddle Aeronautical University, University of Geneva, University of Glasgow, University of Bristol, University of Siena, WU (Vienna University of Economics and Business), CEU, University of Trento.

Detalii suplimentare despre program pot fi gasite pe pagina evenimentului.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania