Salarii cuprinse intre 300 si 1000 EUR pentru pozitiile deschise la targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara 2016


Saptamana viitoare, vineri si sambata, pe 21-22 octombrie va avea loc evenimentul Angajatori de TOP Timisoara. Cel mai mare targ de joburi reuneste 70 de companii si 2500 de joburi.

Majoritatea companiilor ofera o remuneratie financiara in intervalul 300-400EUR pentru programele de internship si intre 700-1000 EUR, dar si peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesionistilor, cu peste 3 ani de experienta. Pe langa remuneratia oferita, companiile au si o serie de beneficii salariale suplimentare. Accesul la eveniment este gratuit in baza CV-ului Barcode care poate fi descarcat de aici.

Ce intrebari ar trebui sa adreseze vizitatorii companiilor prezente la Angajatori de TOP?

Candidatii prezenti la eveniment au sansa sa interactioneze cu peste 200 de reprezentanti din cadrul celor 70 de companii participante. La capitolul intrebari specifice pe care reprezentantii companiilor le asteapta din partea celor care le viziteaza standul sunt: intrebari despre companie, pozitiile pentru care recruteaza, pachet de salarizare si beneficii, oportunitati de dezvoltare profesionala, mediul de lucru, tehnologiile folosite, responsabilitatile pe care le presupune postul, asteptarile companiei de la un angajat, competente si sarcini specifice pe care le presupun posturile deschise in cadrul companiei.

Care sunt salariile oferite pentru cele 2500 de oportunitati de cariera?

Salariile oferite de companii pentru pozitiile deschise variaza in functie de nivelul de experienta solicitat de companie, cerintele jobului si domeniul in care activeaza angajatorul. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300-400 EUR, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in intervalul 400-500 EUR. In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, majoritatea companiilor ofera salarii in intervalul 500-700 EUR, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, remuneratia este cuprinsa intre 700-1000 EUR si peste 1500 EUR.

Companiile ofera si o serie de beneficii non-salariale, pe langa oferta salariala, iar cateva dintre cele mai neobisnuite astfel de beneficii sunt: 
  • "Camera de recreere" (se desfasora activitati sportive si de relaxare);
  •  Un voucher valoric si bilete la Cinema de ziua de nastere a salariatului;
  •  Flota CicloTec – formata din biciclete, trotinete, trotineta electrica care sunt la dispozitia angajatilor;
  •  Apple day si Grillfest (gratar in curtea companiei);
  •  O combiantie de vacanta si job, oportunitate de a vizita Grecia, experienta in domeniul profesional. 

2500 de oportunitati de cariera

Editia aceasta oferta companiilor cuprinde 2500 de joburi, oportunitati de cariera adresate atat profesionistilor cu nivel mediu si senior de activitate, dar si persoanelor entry-level. Cei care sunt la inceput de cariera pot lua in considerare aplicarea la programe de internship si trainee. Din statisticile noastre, la aceasta editie, studentii si proaspat absolventii care doresc sa se implice intr-un program de internship pot aplica la peste 270 de pozitii. 70% dintre companii ne-au confirmat ca au deschise astfel de oportunitati de cariera, iar 53% dintre respondentii din partea companiilor au spus ca vor sa recruteze intre 5-10 interni.  

Pentru a aplica la pozitiile deschise, le recomandam vizitatorilor sa se inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe Hipo.ro. Prezenta in cele doua zile Angajatori de TOP este gratuita, in baza CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul personal, de pe Hipo.ro.


 

Ce spun angajatorii despre prezenta lor la Angajatori de TOP?

"Compania noastra va continua cresterea din ultimii ani, numarul de angajari la nivel de tara fiind estimate la 1500. Profilurile cautate sunt in mod special tehnice : ingineri software, ingineri hardware, ingineri mecanici, ingineri testare, ingineri mentenanta, ingineri electricieni,. Ingineri automatisti, dar si functii de management si project management si functii de support in domeniul financiar, achizitii etc" Anica Stoica, Director Resurse Umane, Continental Automotive Romania.

„Compania Valeo participa la fiecare editie al acestui eveniment mereu cu acelasi entuziasm! Ne bucuram ca avem posibilitatea de a interactiona si de a cunoaste viitori posibili angajati si suntem pregatiti sa le prezentam acestora aproximativ 50 de pozitii disponibile, atat entry level, cat si middle sau senior level. Aceste pozitii acopera aproximativ toate departamentele companiei noastre!” - Lavinia Diana Susan, Recruiter, Valeo Lighting Injection.

„Alten Romania este o companie de consultanta in inginerie si IT care este constant in cautare de profesionisti, care ne pot ajuta in livrarea proiectelor noastre. Cum Angajatori de Top este cel mai mare eveniment de recrutare din Timisoara, speram sa ne gasim viitorii colegi pe pozitii de genul: dezvoltare software (Embedded, C++, java, .NET), testare software sau dezvoltare si testare hardware, automatizare si SAP. Pozitiile pe care le avem deschise necesita o experienta profesionala de minim 1 an in tehnologiile necesare pe fiecare in parte” - Andra Campan, Recruitment Manager, Alten Romania.

Accesul la eveniment este gratuit in baza inscrierii pe www.hipo.ro si va fi permis vineri, 21 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 22 octombrie,  in intervalul 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI