La Top Talents intalnesti numai speakeri renumiti

Top Talents a devenit un eveniment cu traditie in Romania si ne bucura faptul ca, an de an, le putem  oferi tinerilor cu potential astfel de oportunitati de dezvoltare. La fiecare editie, am urmarit sa avem alaturi de noi invitati remarcabili, cu o vasta experienta in domeniul lor de activitate.

Ei sunt oameni de success, lideri adevarati, care inspira prin puterea exemplului propriu si ofera insight-uri utile pentru dezvoltarea profesionala si obtinerea succesului in cariera. Inscrie-te aici pentru a cunoaste speakerii editiei 2016.

Uite cativa dintre speakerii renumiti care au fost prezenti la ultimele editii Top Talents:

In 2013, pe langa alti invitati, am avut placerea de a-i avea alaturi pe Gilles Antoine – Managing Director, L’Oreal Romania si pe Charlie Cunningham-Reid - Head of Corporate Affairs&Communications din partea JTI. Ei ne-au vorbit despre ce i-a motivat si inspirat pentru a evolua, ce decizii importante au luat pentru cariera lor si care sunt recomandarile lor pentru tinerii talentati, aflati la inceputul carierei.

             
 
La editia din 2014, ne-am bucurat de prezenta lui Jarek Malinowski - Managing Director, Unilever South Central Europe, a lui Paul Renaud – Certified Executive Coach si a altor speakeri renumiti. Subiectele pe care le-au abordat au avut ca tema centrala calitatile pe care trebuie sa le exploateze si sa le dezvolte un manager sau un antreprenor (hard and soft skills). Ei au oferit insight-uri despre networking, time management si despre ingredientele unei cariere de succes.

             
 
Tema editiei din 2015 a fost  ”The Self Discovery Journey”, motiv pentru care am avut-o ca invitat special pe Carissa Bub - Leadership Coach, Human Strategist si Speaker. Alaturi de Carissa, Robin van Rozen - Managing Director UK&I, Vice President, Philips, Ana Alexe - Director, Customer Operations, Vodafone Romania si alti speakeri, participantii au acceptat provocarea de a porni in calatoria spre cunoasterea sinelui. Participand la conferintele, workshopurile si jocurile interactive din cele 2 zile de eveniment, tinerii au avut parte de o experienta unica de autocunoastere, care i-a ajutat sa isi descopere  noi abilitati, iar acest lucru se datoreaza invitatilor care i-au indrumat si inspirat.

             
 
Atunci cand esti la inceputul carierei, ai nevoie de modele care sa iti ghideze pasii catre succes si sa te motiveze pentru a-ti atinge telul propus. La Top Talents ne dorim sa intalnesti astfel de modele de urmat, asa ca te invitam sa participi la eveniment si sa iti cunosti viitorii mentori.
 
 
Le multumim tuturor speakerilor si reprezentantilor companiilor care ne-au fost alaturi la fiecare editie Top Talents! 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI