Scoala de dezvoltare personala

Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte desfasoara, in perioada 3 – 14 martie 2008, a 5-a editie a proiectului Personal Development School.

Acesta se adreseaza studentilor din anii I si II, de la centrele universitare din Bucuresti, având ca scop stimularea dezvoltarii personale si profesionale a participantilor.

Personal Development School reprezinta o oportunitate de autocunoastere si automotivare, concretizata intr-o serie de traininguri spcializate. Acestea sunt coordonate de traineri profesionisti, axându-se pe dezvoltarea personala. La finalul proiectului, participantii au ocazia de a aplica toate cunostintele acumulate prin participarea la simularea unei negocieri.

Motivatia organizatorilor si participantilor este dorinta de a corela cunostintele teoretice dobândite de studenti in mediul academic, cu experienta practica, o atitudine potrivita, cunoasterea calitatilor si defectelor personale, precum si capacitatea de automotivare

In cadrul acestei scoli de dezvoltare personala, studentii invata cum sa se prezinte la un interviu, cum ar trebui sa arate un CV complet, cat de important este sa-ti organizezi timpul, cum iti poti descoperi abilitatile de leader si multe alte lucruri utile. Cursurile vor fi sustinute de traineri profesionisti: Robert Blaga (SmarTips), Ionut Ciurea (IntelliBiz Solutions), Cristia Maksutovici (AxA Consulting), Roxana Mocanu (CODECS), Andrei Rosca (BasicMarketing.ro), Cristi Tudoran (Zeta.co).

Temele pe care le vor aborda sunt urmatoarele: “ Antreprenoriat”, “Depasirea barierelor personale”, “Leadership”, “Body Language”, “Teamwork”, “Planning You– planificarea carierei pe termen lung” si “Time management”. Pe langa acestea, domnul Ambasador al Marii Britanii, Robin Barnett, a dat curs invitatiei si va sustine un seminar pe tema “Diplomatie publica vs. diplomatie in relatiile interpersonale”.

Inscrierile pentru cele 25 de locuri au inceput, studentii pot descarca formularul de pe site-ul www.vipromania.ro/pds si apoi il pot trimite pana la data de 28 februarie 2008, la adresa pds@vipromania.ro. Etapa a doua a selectiei consta intr-un interviu individual.


VIP este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si alcatuita exclusiv din studenti inscrisi la Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Universitatea Romano-Americana si Universitatea Politehnica Bucuresti.

De 8 ani organizam anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.

Reteaua nationala VIP reuneste cele mai importante centre universitare din Romania. 500 de membri si alumni VIP se dedica organizarii proiectelor asociatiei si promovarii activitatii de VOLUNTARIAT in Romania.

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?