Am ales castigatorul aparatului foto DSLR Nikon D5300 - Angajatori de TOP 2016

Concursul organizat in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP 2016 s-a adresat tuturor candidatilor care si-au descarcat CV-ul in format Barcode de pe Hipo.ro in perioada 20 februarie – 24 martie si l-au scanat la cel putin o companie prezenta la Angajatori de TOP Timisoara (18-19 martie) sau Angajatori de TOP Bucuresti (25-26 martie). Numarul candidatilor care au indeplinit aceste criterii si au fost inscrisi in concurs a fost de 1.966. Extragerea castigatorului s-a realizat folosind site-ul www.random.org.

Castigatorul aparatului foto Nikon D5300 este Georgiana Alina Batea, domiciliata in Timisoara. Aceasta va fi anuntata la numarul de telefon  disponibil in CV, precum si printr-un email la adresa pe baza careia s-a inregistrat pe Hipo.ro. Castigatoarea are la dispozitie 10 zile lucratoare - din momentul in care va fi anuntat pe email si la numarul de telefon - in care se poate prezenta la adresa din Timisoara pentru a-si ridica premiul.

In cazul in care castigatorul de pe primul loc nu va putea sa isi ridice premiul in termenul stabilit, aparatul foto Nikon va ajunge la urmatorul candidat extras. Pentru a respecta legislatia in vigoare cu privire la acordarea de premii in mediul online, echipa Hipo.ro a extras inca doi candidati - in cazul in care candidatul de pe primul loc nu poate intra in posesia premiului. In aceasta situatie, premiul va reveni celui de-al doilea candidat extras - Andreea Ionescu. Daca nici cel de-al doilea candidat nu poate ridica premiul extras, va fi contactat cel de-al treilea candidat extras – Albert-Daniel Micioi.

Pentru transparenta intregului proces de extragere a castigatorului, am realizat un video al extragerii. Din dorinta de a respecta confidentialitatea datelor utilizatorilor inscrisi la concurs, am facut publice doar numele candidatului de pe primul loc si al celor doi candidati aflati pe locurile 2 si 3. Iata filmarea extragerii castigatorului:

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania