AdRevolution - 25-29 februarie

In perioada 25-29 februarie, pasionatii de publicitate trebuie sa-si lase loc liber in agenda, pentru ca va avea loc cea de-a 3-a editie a conferintelor AdRevolution, cel mai mare eveniment de profil destinat studentilor.

Dupa succesul din anii trecuti, am hotarat ca aceasta editie sa abordeze aspectele esentiale in activitatea unei agentii de publicitate: relatia cu clientul, partea de strategie si research, creatia, PR-ul si planificarea media. Vrem sa aratam care sunt rotitele care pun in miscare acest sistem, cat de important este fiecare department in cadrul agentiei si ce se ascunde in spatele acestui business.

 Veti avea ocazia sa intalniti “crema” profesionistilor in domeniu, cat si unii dintre cei mai premiati creativi din ultimii ani. Avem si un invitat special, Paul Garrison, fost director de marketing la Coca Cola East Central Europe, care ne va impartasi din considerabila sa experienta, in cadrul conferintei dedicate clientilor.

Cine suntem noi? Un grup de studenti entuziasti, visatori si nu in ultimul rand dornici de reusita.. Ne numim ADVICE Students si am facut din “think revolution” statementul nostru.
Pentru mai multe detalii despre AdRevolution 3 acceseaza site-ul www.adrevolution.ro.

Va recomandam si:

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 4 dec 2017

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?