7 Audiobook-uri care te pot ajuta in cariera si in dezvoltarea personalaAudio Libraria este singura aplicatie din Romania care permite cumpararea si ascultarea de audiobook-uri direct de pe smartphone, tableta sau web. Aplicatia este simpla de folosit, intuitiva si ergonomica.
                                       
Fondatorii declara ca doresc sa contribuie la imbunatatirea vietii a cat mai multor persoane, sa usureze accesul la autori si opere de prestigiu din cat mai multe domenii, sa ofere acces la titluri in limba romana tuturor romanilor – atat celor din tara, cat si celor din diaspora.

Am cautat in aplicatie si am selectat pentru tine 7 audiobook-uri care te pot ajuta in cariera sI dezvoltare personala:

1. Codul bunelor maniere astazi - Aurelia Marinescu

Scris cu inteligenta, deplin adaptat uzantelor moderne occidentale si totodata romanesti, Codul este un veritabil bestseller national. Acum aveti ocazia sa-l si ascultati, chiar in lectura autoarei.
 

2. Nu ceda, nu renunta - Louis Zamperini si David Rensin 

O carte audio motivationala in care veti descoperi ce inseamna sa lupti cu greutatile si provocarile vietii si sa iesi invingator. Povestea lui Zamperini(unul dintre eroii celui de-Al Doilea Razboi Mondial si fost olimpic) i-a inspirat pe multi, inclusiv pe actrita Angelina Jolie, care a regizat filmul biografic ”Unbroken”, lansat in 2014.
 

3. Musai List - Octavian Pantis

Vei afla cum sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa muncesti eficient, sa faci loc pentru ce-ti place si sa te bucuri de fiecare zi.
 

4. Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace - Stephen R. Covey

Cele 7 obisnuinte sunt: fii proactiv, porneste la drum cu finalul in minte, prioritizeaza eficient, gandeste in termeni de win-win, incearca sa fii inteles si apoi sa intelegi, cauta sinergiile si ascute fierastraul.
 

5. Asertiv vs Agresiv - Andy Szekely 

Descopera drumul de la agresivitate la asertivitate si permite-ti sa fii un maestru al comunicarii, incepand de-acum!
 

6. Inteligenta emotionala - Andy Szekely

Acest material a fost gandit sa vina in ajutorul tau ca sa: descoperi cat de dezvoltata este inteligenta ta emotionala, iti dai seama daca o persoana din fata ta are inteligenta emotionala dezvoltata si sa inveti cum sa-ti controlezi emotiile.
 

7. Poti fi fericit orice s-ar intampla - Richard Carlson

Acest audiobook este un indreptar care ii motiveaza pe ascultatori sa faca abstractie de situatiile neplacute si sa ignore momentele in care nemultumirile ne acapareaza mintile, pentru a fi fericiti in orice moment. Fericirea nu depinde de niciun factor extern, ci este starea noastra naturala.


Ce castigi daca vei asculta audiobook-urile?
In primul rand, te vei instrui. De asemenea, te poti relaxa, te poti binedispune, te poti informa, poti castiga timp. Ce e nemaipomenit este ca poti face toate acestea in situatii in care nu poti citi: la volan, cand faci jogging sau pur si simplu cand te plimbi, cand astepti avionul sau trenul, in metrou, dimineata la cafea – de fapt, aproape oriunde si oricand.
               
Incearca si tu Audio Libraria!

Va recomandam si:

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 15 mai 2017

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?