Am ales castigatorul Tabletei Samsung Galaxy Tab 4 - Targul Virtual pentru Absolventi 2015

Concursul organizat in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi s-a adresat tinerilor care si-au facut un cont nou pe Hipo in perioada 13 iulie - 15 septembrie. Numarul candidatilor inscrisi in concurs a fost de 6.144. Extragerea castigatorului s-a realizat folosind site-ul www.random.org.

Castigatorul tabletei Samsung Galaxy Tab 4 este Craciun Paula, domiciliata in Bucuresti. Acesta va fi anuntat la numarul de telefon disponibil in CV, precum si printr-un email la adresa pe baza careia s-a inregistrat pe Hipo.ro. Castigatorul are la dispozitie 10 zile lucratoare - din momentul in care va fi anuntat pe email si la numarul de telefon - in care se poate prezenta la sediul Catalyst Solutions - Hipo.ro, de pe strada Maria Rosetti,nr. 8A pentru a-si ridica premiul.

In cazul in care castigatorul de pe primul loc nu va putea sa isi ridice premiul in termenul stabilit, Tableta Samsung Galaxy Tab 4 va ajunge la urmatorul candidat extras. Pentru a respecta legislatia in vigoare cu privire la acordarea de premii in mediul online, echipa Hipo.ro a extras inca doi candidati - in cazul in care candidatul de pe primul loc nu poate intra in posesia premiului. In aceasta situatie, premiul va reveni celui de-al doilea candidat extras - Grebla Viorica Lavinia. Daca nici cel de-al doilea candidat nu poate ridica premiul extras, va fi contactat cel de-al treilea candidat extras - Chirciu Madalina.

Pentru transparenta intregului proces de extragere a castigatorului, am realizat un video al extragerii. Din dorinta de a respecta confidentialitatea datelor utilizatorilor inscrisi la concurs, am facut publice doar numele candidatului de pe primul loc si al celor doi candidati aflati pe locurile 2 si 3. Iata filmarea extragerii castigatorului:
 
 

Echipa Hipo.ro va multumesc pentru participarea la concurs si felicita castigatorul!

Va recomandam si:

Topul Celor Mai Doriti Angajatori in 2018

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?