Targul de Joburi FORMING

Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza Joi, 29 Octombrie 2015, la Hotel Unirea Iasi, intre orele 08:30-16:00. Targul de Joburi FORMING, eveniment ce face parte din proiectul “Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”.

Angajatori de la nivel regional

Vor fi prezente la eveniment peste 20 de companii din regiunea de Nord – Est care vor avea disponibile locuri de munca in domenii precum :
  • Inginerie (Telecomunicatii, Constructii, Mecanica, Electrotehnica, Electrica)
  • Finante – Banci
  • Management si Consultanta
  • IT (Software si Hardware)
Printre companiile care au confirmat prezenta la eveniment se numara : AllMetech Tools&Machines, Knuth, Teaching Iasi, Premian, InsoftDev, UniCredit Business Integrated Solutions, Daris, AIESEC, Depozitul de Usi, Usi365, Open Mind, Optima Solutions Services, ApaVital, Delcam, Kiwi Finance, Quartz Matrix, Concord Service Center IT, Conex Grup, Xerox, Lear Corporation, Mercury 360, Enered IT Academy, Auto Padova, Roen Connection.

Intrarea este gratuita.

Sunt asteptati la eveniment tineri absolventi, someri de scurta sau de lunga durata si persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Intrarea este gratuita, pe baza CV-ului, iar targul este deschis intre 08:30 si 16:00. Mai multe detalii despre proiect se pot gasi pe : www.forming.ro.

De asemenea, luni, 2 noiembrie va avea loc o noua editie a targului Forming, in cadrul Holului Expozitional al Facultatii de Inginerie si Protectia Mediului, intre orele 10:00-17:00. Pentru mai multe detalii vizitati: www.hipo.ro/forming.

Despre proiectul FORMING

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, împreună cu Universitatea Politehnică din Bucureşti – în calitate de solicitant, Universitatea Politehnică din Timişoara şi Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, derulează proiectul ”Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”. Obiectivul general al proiectului este de îmbunătățirea capacităţii de ocupare a 1000 de şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din diferite zone teritoriale ale României, dintre care 240 din zona de N-E, prin furnizarea de servicii integrate şi inovative de consiliere, mediere și formare profesionala personalizată în domeniul ingineriei (www.forming.ro).

Va recomandam si:

Zile Libere 2019 – cum arata calendarul sarbatorilor legale?

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI