In octombrie esti programator cu eeStec Olypmics 6

Te intrebi de ce in Octombrie?
EESTEC LC Bucharest pastreaza traditia si organizeaza toamna aceasta eeStec Olypmics 6!
 
Concursul aflat la cea de-a sasea editie, se desfasoara pe o durata de 24 de ore, timp in care echipele compuse din 3 studenti isi vor demonstra abilitatile de programare algoritmica si dezvoltare software, realizand o aplicatie pe o tematica data.
 
Organizatie studenteasca prezenta in peste 52 de universitati din Europa, EESTEC are ca viziune sa ajute studentii in construirea viitorului.
De aceea, in cadrul evenimentului, acestia vor avea ocazia sa isi dezvolte abilitatile de programare si sa intalneasca reprezentanti ai marilor companii din domeniu ce se numara printre partenerii EESTEC.
 
Maratonul de 24 de ore va avea loc intre 30-31 Octombrie, in holul AN al Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti. Rezolvarea subiectelor necesita notiuni de programare in limbaje de programare compilate.
 
De asemenea, in paralel cu eeStec Olympics avem doua competitii speciale, prima este sustinuta de partenerii nostri QUALITANCE (Rapid Prototyping), la care premiul cel mare este de 450 de euro iar a doua este sustinuta de Grupul Enevo (Security) si aduce premii in valoare de 900 de euro!
 
eeStec Olympics 6 promoveaza spiritul competitiv si aduce premii de mii de euro, o tema captivanta, notiuni de programare si un spatiu de relaxare si jocuri.
 
Tot ce va trebuie este entuziasmul si dorinta de a realiza cea mai interesanta aplicatie!
 
Inscrierile se fac pe site-ul http://goo.gl/Gzj1qK pana la data de 23 Octombrie 2015. Nu se percep taxe de participare!
 
Ti-am trezit interesul?
 
Atunci vino impreuna cu doi prieteni pentru a castiga!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania