4000 de job-uri si un iPhone 6 - Joi si Vineri la Angajatori de TOP Bucuresti



Cel mai mare targ de cariera se apropie! Editia a 19-a a Angajatori de TOP aduce sute de companii si mii de job-uri pentru toate nivelurile de experienta. Peste 100 de companii au confirmat deja participarea la aceasta editie. Ai din nou sansa sa fii fata in fata cu cei mai mari angajatori de pe piata fortei de munca si sa interactionezi cu reprezentantii lor.

Angajatori de TOP Bucuresti

Pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului, poti discuta direct cu reprezentantii de resurse umane ai companiilor preferate, in cadrul celui mai mare eveniment de cariera pentru profesionisti, Angajatori de TOP Bucuresti. Vino la cea de-a 19-a editie a targului sa te intalnesti cu peste 100 de companii medii si mari din Romania care recruteaza si afla totul despre job-urile si programele de internship disponibile.

Vezi agenda evenimentului >>

Castiga un iPhone6

Si pentru ca la Angajatori de TOP nu ai nevoie de 100 de CV-uri printate pentru a aplica la oportunitatile de cariera dorite, CV-ul Barcode vine cu un concurs anul acesta!

Actualizeaza-ti informatiile din CV, descarca-l in format Barcode pana pe 21 octombrie si scaneaza-l la cel putin o companie la targul de cariera si intri automat in tragerea la sorti pentru un iPhone 6!  

iPhone 6 vine nu doar cu un ecran mai mare, ci si cu specificatii avansate! Pentru o experienta la o claritate uimitoare, noul Retina Display HD are un domeniu dual de pixeli pentru a permite o acuratete a culorilor in fiecare colt al ecranului. Avand la baza arhitectura pe 64 de biti specifica desktopurilor, noul cip A8 ofera mai multa putere, chiar si pentru un ecran mai mare.

Tehnologia revolutionara Touch ID iti permite sa accesezi in siguranta iPhone-ul tau cu parola perfecta: amprenta ta. iPhone 6 functioneaza cu tehnologii wireless rapide si se conecteaza la retele din toata lumea. Iar datorita conexiunilor Wi Fi avansate, vei avea viteze wireless incredibil de rapide. Mai mult decat atat, iOS 8 este cel mai avansat sistem de operare mobil din lume.

Cine poate participa?

Orice candidat care isi descarca CV-ul in format Barcode in perioada 15 septembrie - 21 octombrie si il scaneaza cel putin o data la eveniment.

Descarcarea CV-ului Barcode dureaza doar cateva secunde si iti ofera acces la toate job-urile prezentate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, te introduce automat in baza de date a companiei preferate, fara niciun efort. Nu uita: pentru a putea descarca CV-ul in format Barcode, trebuie sa fie completat in proportie de minimum 50%!

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la acest concurs este necesar sa iti descarci CV-ul in format Barcode pana pe 21 octombrie si sa il scanezi la o companie din cadrul targului. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin email si pe site-ul Hipo.

 

Click aici pentru a-ti descarca CV-ul Barcode!





Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului
 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca modele pregatite de specialisti dn care merita sa te inspiri

ULTIMELE JOBURI